Futsal 2, Miesten Futsal-Kakkonen

TPK 2 - FC NU

Turku, Kupittaan Palloiluhalli 1

Kerhon kova vire jatkuu!

Värikästä ja vauhdikasta menoa odoteltiin TPK2-FC NU peliin ja osittain sitä saatiinkin. Alkuun naapuri vetäytyi syvälle kuoreensa ja Kerho pääsi jauhamaan, mutta vasta 5 minuutin jälkeen pallo löysi tiensä maaliin kun Kalle Paananen ja Ville Pirhonen toimivat VilleKalle-duona, veto ja maalin edestä ohjaus. FC NUn hyökkäyspeli ei ollut järin vaarallista, mutta kulmatilanteissa oma puolustuspelaaminen avasi paikkoja iskeä, onneksi maalilla Joni Posti oli hyvässä vireessä ja niisti lähemmät yrittelyt pois. Muuten väriä tarjosi muutama räväkkä ja myöhäinen taklaus ja verisen polven paikkailut. Jakson lopulla Eric Moborg räjäytti laidassa pakista ohi, napakka syöttölaukaus maalille ja Teemu Östlund viimeisteli 2-0 taukoluvut.

Toisen puoliskon alkuun annettiinkin sitten oikein urakalla siimaa Unitedilla tulla peliin mukaan, mutta jälleen sekä Posti että Biniam "Bini" Habte varjelivat maalia riittävin ottein. Onneksi herätyskello soitti ajoissa ja niinpä isännän elkein peli käännettiin itselle. Nelisen minuuttia tahkottiin maaleitta, mutta sitten paiskattiin neljä kassia viiteen minuuttiin ja peli oli lähes taputeltu. Kari-Pekka "KP" Koivunen nappasi katkolla pallon itselleen ja vapautti Binin herkkupaikkaan ja 3-0. Sitten kulmakuviosta ihana klap-klap-tyyppinen syöttyrumba ja KP pussitti tolpalta neljännen kassin. Tuomas "Tupe" Hakala rykäisi itsensä vauhtiin, kunnon moukku maalia kohden, minkä veskari tiputti eteensä ja KP napsi marjan pois ja 5-0. Ja vielä lisää, Otto Näsi namutteli pikkunoston poikittain ja Eric tinttasi ilmasta verkot kireälle. Hyvä spurtti kostautui helppoina rikkeitä ja näinpä FC NU pääsi koittamaan kympiltä kavennusta, mutta ei onni ollut myötä. Selän suoristus kuitenkin avasi paikan vihulaiselle oman maalin eteen ja niinpä nollapeli haihtui savuna ilmaan. Seuraavasta hyökkäyksestä KP tarjosi namupassin maalille, tällä kertaa pakki suhaisi kuulan omiin. Ja vielä nopeampaan tahtiin tarjottiin kaksi 10 metristä, joista toisen Posti nappasi kuin marjan, toinen painui päätyseinään. Loppuluvut 8-1 saatiin aikaan kun Ville pisti kunnon kikkakoulun pystyyn ja syötti shownsa päälle pallon Ericille vetopaikkaan eikä pyssy erehtynyt.

Kolmas peli ja kolmas voitto, ei siis hassumpi startti kauteen. Paranneltavaa jäi pelikurin osalta eli turhat rikkeet pitää jättää naapurin otettavaksi, lisäksi pientä tarkkuutta erikoistilanteiden puolustamiseen niin siinä pitäisi olla pakka kasassa melko mukavasti.