28
LOK
17.00
Futsal 2, Miesten Futsal-Kakkonen

TPK 2 - PiPS  

Turku, Samppalinnan Palloiluhalli

Kolme pistettä plakkariin kotiavauksesta

Hämyinen Samppalinnan Palloiluhalli valjastettiin näyttämöksi TPK 2 – PiPS ottelulle, katsomoonkin oli jokunen sielu eksynyt ihailemaan kamppailua. Eikä kauaakaan tarvinnut odotella ensimmäistä tilastomerkintää, kun piikkiöläinen kulmakuvio toimi ja pallo helähti nätisti yläkköön, 0-1. PiPSin pitkät avaukset ja 2-2 muoto aiheutti päänvaivaa Kerholle, mutta pikkuhiljaa saatiin puolustus kuntoon ja pitkät pallot painuivat päätyseinään tai kerholaisen pakin rintakehästöön ja oma peli lähti paremmin jauhamaan kohti mustapaitojen maalia. Vasemmalla laidalla Kari-Pekka ”KP” Koivunen piti palloa, laittoi poikittaissyötön keskustaan ja Eric Moborg tinttasi puolustajan kulmakarvojen kautta munkin rysään. Ja alta kahden minuutin lisää tuli, tällä kertaa Jose Ikonen malttoi pitää palloa vasemmalla laidalla, KP täräytti ensin kerran ja sitten toisella kierroksella ripari reppuun ja homma näytti aukeavan Kerholle. Mitä vielä, urakalla alettiin räkiä palloa päätyseinään ei niin optimaalisista vetopaikoista, näin maaliluvut pysyivät ennallaan. Kunnes pari minuuttia ennen taukoa oman maalin eteen rakennettiin pienimuotoinen härdelli ja terävästi paikan haistanut kärkimies tinttasi vastustamattoman tasoituksen. Väliaika, jos ei kahvia ja pullaa, niin ainakin vettä ja taktinen yhteenveto asioista.

Säpinällä liikkeeseen, Sami Niittysalo sai pallon naapurin kulmatilanteesta, kova spurtti laitaa ylös, katse ja pallo keskelle, jonne veren haistanut Mikko Saarinen rynni ja liukui pallon ja pari vastustajaa verkkoihin. Muutaman minuutin pallonhallinta eskaloitui koutsin rakastamaan pitkään avaukseen, jonka mustapaita katkoi, nousi rivakasti ylös ja lopulta niittasi kärnärillä pallon tarkasti alakulmaan. Nopeahko kuittaus odotti, Sami sai pallon riittävän lähellä maalia ja jalka lauloi Kerhon neljännen osuman. Jose pelasi Ericin laidasta irti ja napakka kuti ohitti veskarin ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua. Tilanteita soljui pääosin piikkiöläisten maalille, viimeistelyn laatu oli karvan verran sivussa, niinpä pidempi siivu ilman osumia. Orastavan kuivan kauden päätti illan toisella osumallaan Sami, vapauttavan seinäsyötön tarjoili Niklas Rantanen. Biniam Habte riisti pallon omassa päässä, syötti Otto Näsin vetopaikoille ja hurja pommi venytti verkkoja 7-3 osuman merkiksi. Pikku kaveripassi nurkasta keskelle kenttää maalistaan nousseelle Vertti Laaksolle, tiukalla prässillä pallo naapurille ja pallo käytännössä tyhjiin. Ilta päättyi kuitenkin Kerhon komennossa, Kalle Paananen narutteli itsensä laidasta läpi, näki maalin edessä oikea-aikaisesti tilanteeseen juosseen Eetu Kaukisen ja varmaakin varmempi viimeistely naulasi taululle 8-4 lukemat.

Ensimmäisen puolikkaan kiire ja hätäily tarjosivat naapurille mahdollisuuden roikkua pelissä mukana, mutta toisen puolikkaan rauhallisuus ja vastahyökkäykset olivat riittävän tehokkaat aseet tällä kertaa kolmen pisteen kairaamiseen. Positiivista oli myös 10 pelaajan pääsy tehotilastoon, ratkaisuvastuuta on siis laajalla rintamalla olemassa. Toki päästiin ottamaan Josen kaipaama aikalisä ekalla puokilla, mallikasta toimintaa siis. Kauden alku on osoittanut, että pelillisesti aineksia on mukavasti kasassa ja omilla suoritteilla pitäisi pystyä pitämään vihulaiset loitolla pisteistä. Nyt parin viikon pelitauko ja kovaa treeniä alle, 16.11. seuraavan kerran TPK2 taas parketilla.

Ottelun aikaleimat haltuun tosta: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/3233200/lineups

#kerhokehrää #turunpallokerho




Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi