8
MAA
19.30
Futsal 2, Miesten Futsal-Kakkonen

TPK 2 - FC Rauma  

Turku, Kupittaan Palloiluhalli 1

Kasitien derby Kupittaalla!

Nyt on sitten sellanen paikka, että kalavelkoja olis maksussa! Meinaan! Perjantaina Kupittaan Palloiluhallin parketille saapuu syyskierroksella kotiluolassaan Kerhon kylvettänyt FC Rauma, joten hampaankolosta kaivetaan varmasti kaikki irti mitä löytyy.

Raumalaisten tilanne sarjakolmosena on melko tukeva, molemmat jäljellä olevat pelit tappiosarakkeeseen merkkaamalla sijoitus voi tipahtaa yhdellä alemmas, mutta todennäköisesti sijoitus sementoituu kolmanneksi. Kerho taas taistelee väkevästi lohkon voitosta ja tässä on paikka varmistaa kirkkain kruunu kevään kunniaksi. Kotiottelussaan raumalaiset esittivät varsin tyylikästä 4-0 hyökkäyspeliä ja tehokasta erikoistilanneosaamista. Kerhon ruuti oli vastaavasti aavistuksen kosteaa ja puolustus kriittisillä hetkillä pehmeähköä, siitä siis ennakkoasetelmia tähän matsiin.

Mutta ei spekuleerata sen isompia, luvassa on varmasti hyvää futsalviihdettä koko rahan edestä, joten ei muuta kun avaamaan viikonloppu menevällä futsalmatsilla. Paikalla saattaa olla myös agenttitason osaajia, joten kannattaa iskeytyä katsomoon vaikka sitten vaan sen takia. Eli klo 19.30, Palloiluhallin ykköskenttä, perjantaina 8.3.2024. Paikalle vapaa pääsy!



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi