17
MAA
16.00
Futsal 2, Miesten Futsal-Kakkonen

TuKV - TPK 2   

Turku, Samppalinnan Palloiluhalli

Runkosarjan viimoset rähinät!

Peliä vaille runkosarja paketissa, joten nyt sankoin joukoin Samppikseen kannustamaan Kerhon kakkosjoukkue viimeiseen koitokseen! Isäntänä lohkon kakkosena majaileva tulivoimainen Turun Kisaveikot, odotettavissa siis säpinää, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Viime kohtaamisessa mätettiin 18 kassia ja Kisureiden erikoistilanteet pistivät Kerhon puolustuksen koville, myös kova yksilötaito toi harmaata koutsien ohimoille, mutta luotetaan edelleen sininuttujen kollektiiviseen osaamiseen ja taktiseen ylivoimaan ja sitä kautta noudetaan kolme pistettä omaan pussiin. Kerhon riveissä on tasaisemman peluutuksen myötä nähty onnistumisia laajalla rintamalla ja selkeästi on rintakarvoja kasvatettu lähes jokaiselle, joten kunnon kampeamista ja röyhintää on luvassa.

Lauteet on valmiina ja kiuas kuumana, ensimmäiset löylyt isketään kiville klo 16 Samppalinnassa sunnuntaina. Nappaa siis oma pyyhe mukaan ja istahda nauttimaan kärkikoitoksesta! Nappaa kaveriakin takinliepeestä kiinni ja kisko mukaan, niin saadaan katsomoonkin kunnon pöhinä ja sininen huutomeri!




Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi