2
MAA
19.00
Futsal 2, Miesten Futsal-Kakkonen

RaiFu - TPK 2   

Raisio, Kerttulan liikuntahalli

Kekkerit Kerttulassa!

Viikonloppuna mennään taas Futsal-Kakkosen merkeissä ja tällä kertaa Raisiossa. Paikallinen mahtiseura RaiFu lähtee haastamaan vierasjoukkuetta omilla ongenkoukuillaan satimeen. Nyt onkin hyvä aika hakea matkustusasiakirjat valmiiksi, jotta lauantaina on sitten silkinpehmeä matka Kerttulan liikuntahalliin tutkailemaan Kerhon sininuttujen samettisia otteita kentällä.

Edelliset kohtaamiset kaikki on kammettu Kerhon pistepussiin ja vahvassa voittoputkessa oleva joukkue uhkuukin menohaluja. Raisiolaisten kausi on mennyt tasaisissa 50-50 merkeissä, epäilyttävän pieni maalimäärä päästetyissä kielii tiiviihköstä puolustuspelistä, mutta otetaan taskuun muutama purkinavaaja mukaan niin saadaan verkot tötterölle. Uusia ajatuksia on myös syötetty taktiikkavelho Vainion lusikalla pelaajien kinnerjänteisiin, joten nähtäväksi jää muuttuvatko ne lihaksi kentällä ja auttavatko ne maalisarakkeen kasvattamista.

Kaikkea tätä ja varmasti jotain enemmän on siis tarjolla, tuu sääkin kunnon lauantaisaunaan klo 19.00 Kerttulaan, mekin ollaan siellä!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi