22
ELO
19.00
TPK Edustus, Kolmonen

TPK - FC Inter 2  

Yläkenttä KHT

Kerhon ensimmäinen tasapeli

TPK – FC Inter/2 0 – 0 (0-0)

Yläkentällä pelattiin torstaina Kolmosen paikalliskamppailu, jossa TPK isännöi FC Inter 2sta. Peli päättyi maalittomana, mutta noin 100 hengen yleisö viihtyi varmasti paikalla.

Ottelun alussa TPK piti palloa ja pyöritti varovaisesti kohti Inter päätyä. Samuel Sibakov ja Marno Lastula laidoillaan toivat palloa ylös. Varsinaisia tilanteita ei saatu kuitenkaan aikaiseksi. Tovin päästä Inter pääsi peliin mukaan ja silloin suurta vastuuta kantoi TPK keskikentällä raatanut Joakim Julie. Hän voitti lukemattoman määrän kaksinkamppailuita ja hyvällä sijoittumisella esti pystysyöttöjä.

Tiukasta kamppailusta huolimatta ensimmäisellä jaksolla ei kovinkaan vaarallisia tilanteita nähty kumpaankaan päähän. Myös kulmat olivat kovin helppoja puolustajille.

Inter pyrki pelaamaan selustaan, mutta Kerhon topparit Mirko Sillanpää ja Antti Kuhmola estivät tämän.

Ottelun ensimmäinen todellinen maalipaikka nähtiin 70 minuutin kohdalla kun Jyri Sundin riisti pallon keskiympyrässä ja laukoi kohti Interin maalia ylhäällä pelanneen maalivahdin yli. Nopeajalkainen Onni Sillanpää ehti kuitenkin torjumaan pallon kulmaksi. Tästä alkoikin varsinainen ottelu. Tilanteissa taisteltiin loppuun ja maalipaikkojakin syntyi molempiin päihin. Interin pääsi parhaiten ylös Aftab Hushyarin laidalta, mutta loistavasti pelannut Henri Hellgren oli käytännössä ohittamaton, yhdessä älykkäästi varmistamaan tulleen Antti Kuhmolan kanssa.

Maukkaimpia tilanteita oli Kerholla kun Walter Mattila syötti ulkosyrjällä linjan taakse rangaistusalueelle. Sundin ajautui kuitenkin pieneen tilaan eikä repimiseltä päässyt laukomaan. Loppupuolella myös Joona Forsström pääsi rymistelemään maalia kohti, mutta niukasti ohi. Myös Joakim Julie uhkaili vahvalla väännöllään vielä Interin päätyä.

Interin tilanteet hoiti Kerho puolustus, viimeisenä lukkonaan Mirko Sillanpään ja maalivahti Tuomas Leinon vahvat väännöt.

Peli päättyi valitettavaan Hushyarin ylilyöntiin oman hyökkäysalueen nurkalla lähes kulmalipulla. Hän tuli kaukaa suoraan Jyri Sundinin jaloille, ilman mitään mahdollisuutta palloon. Suorakin punainen olisi ollut oikein.

Inter oli ongelmissa järjestäytyneen ja taistelevan TPK:n kanssa. Kerhon parhaana palkittiin Mirko Sillanpää, joka sai pelissä täyteen myös 100 Kolmosen peliä Kerhon paidassa. Alkuseremonioissa palkittiin myös Robert Nygård joka sai täyteen jo 200 peliä Kolmosessa.

Ensi viikolla mennään sitten Paraisille.

Kerho Kehrää!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi