28
SYY
17.00
TPK Edustus, Kolmonen

TPK - TOVE  

Yläkenttä KHT

Lauantaina vieraita Toejoelta – Pullaa ja kahvia tarjolla

TPK – ToVe, lauantaina 28.9 klo 17:00, Yläkenttä KHT

Lauantaina vietetään kaunista syyspäivää Yläkentällä kohdaten putoamiskamppailussa mukana oleva ToVe. Kerhokin tarvitsee vielä pari pistettä ollakseen täysin varmasti kuivilla, joten pelissä riittää panosta.

TOVE on tosiaan putoamisuhan alla ja taistelee kyllä kynsin hampain pisteistä. Heidän seuraavat vastustajansa ovat vielä kovempia kuin TPK (Masku ja PIF), joten nähdään varmasti taisteleva joukkue. Edellisen kerran he ovat saaneet pisteen kolme ottelua sitten PaiHalta. Sarja on ollut tasainen, ainakin alemmassa keskikastissa, mutta on kuitenkin vähän yllättävää, että ToVe on pulaan ajautunut.

Kerholta puuttuu pelistä paljon pelaajia erinäköisten yhteensattumien vuoksi. Tämä ajaa kokoonpanon ihan uusiin puihin, mutta onneksi kokoonpano on laaja ja jalkeille saadaan iskukykyinen ryhmä, vanha kaarti on kuitenkin täysilukuisena mukana.

Marno Lastulan kuiva kausi on ollut nyt poikkeuksellisen pitkä, mutta toivottavasti nyt onnistutaan maalinteossa. Ainakin Samuel Sibakov on mukana ja tämä parivaljakko on ollutkin mukana suurimmassa osassa Kerhon maaleista.

Otteluisäntänä on Mikaelin Seurakunta, TPK oli alkujaan nimeltään Mikaelin pojat. Tästä tulee myös sellainen uutinen, että otteluisäntä tarjoaa kahvin ja pullan ottelussa!

Tervetuloa otteluun!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi