2
LOK
18.00
TPK Edustus, Kolmonen

ÅIFK - TPK   

Yläkenttä KHT

Kerho käy Yläkentällä pelaamassa vieraspelin

ÅIFK – TPK, keskiviikkona 2.10 klo 18:00, Yläkenttä KHT

TPKn toiseksi viimeinen ottelu on vieraspeli ÅIFKta vastaan. Kupittaalla joukkueet jakavat kopin, joten pelaajat ovat hyvinkin tuttuja keskenään, vaikka vaihtuvuus Åbon riveissä on ollut melkoista parin viime vuoden aikana. Ainoastaan jatkuva kadehtimisen aihe on Åbon huoltajan toiminta, kun Kerhon perushuollosta vastaava Tapani Kilpinen pitää pidempää kesälomaa. Toivottavasti Tapsa palaa taas ensi kaudelle ja saadaan sekin homma hoidettua viimeisen päälle.

ÅIFKn kausi on ollut poikkeuksellinen verrattuna muihin joukkueisiin. 24 kierroksen jälkeen maaliero on 21-29 ja pisteitä 28. Eli pisteitä on selkeästi enemmän kuin tehtyjä maaleja. Tähän ei yleensä Kolmosen tyyppisissä sarjoissa kyetä. Se vaatii vahvaa puolustusta ja kykyä pitää kiinni vähintään tasapelistä.

Viimeisissä otteluissaan Åbo on hävinnyt odotetusti PIFfenille ja Peimarille, mutta ottanut vahvat voittopisteet otteluista JIK, SoVo ja Inter/2 peleistä. Vahvaa on ollut. Kaikkiaan pisteitä on kuitenkin kasassa yksi vähemmän kuin vierasjoukkue TPKlla, ja maaliero on vain yhden parempi.

Kerholle ei siis ole tiedossa mitenkään helppoa ottelua. Edellisessä ottelussa menetettiin voitto yliajalla ja se kaihertaa ryhmää varmasti.

Tähän otteluun on kuitenkin jälleen ylitarjontaa pelaajista. Mielenkiintoa ja ääntä kentälle tietää Heikki ”Super-Hessu” Vanamon mukanaolo. Lisäksi esimerkiksi Aleksi Jokela palannee kentälle parivaljakkonsa Joel Kontkasen rinnalle. Nämä kaksi ovat yhdessä pelatessa pitäneet vastustajien keskikenttää lähinnä leikkikaluina. Myös puolustus saadaan pitkästä aikaa vakiokokoonpanoon. Ainakin tarjolla on tutut Tomi Kiiski, Mirko Sillanpää, Antti Kuhmola ja Henri Hellgren. Vai vievätkö Eetu Polvinen ja Ilmari Autio avauspaikat?

Vanhasta kaartista Marno Lastula pelaa yhtä kovimmista kausistaan ja on tehnyt jo 14 maalia, joista kaksi syntyi edellisessä ottelussa. Kerhon sisäisessä maalipörssissä toisena oleva (6 maalia) oleva Jyri Sundin saattaa päästä taas hiukan ylemmäs pelaamaan, kun alakerrassa on miehistö kunnossa. Robert Nygård tosin menetti varman maalin, kun Lastula pääsi edellisessä ottelussa pistämään pilkun, kun Robban oli jo vesipullojen parissa.

Pienen mielenkiinnon otteluun lisää aikainen alkamisaika. Tämä saattaa muutamalle pelaajalle penkkikomennusta, kun koulusta/töistä ei pääse ajoissa paikalle.

Kolmonen on parasta paikan päällä! Tervetuloa!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi