2
LOK
18.00
TPK Edustus, Kolmonen

ÅIFK - TPK   

Yläkenttä KHT

Kerho taipui koppiderbyssä

ÅIFK – TPK 1 – 0 (0 – 0)

Kerhon mollivoittoinen syksy sai jatkoa, kun ÅIFK haki revanssin kevätkauden ottelusta. Tarkasti pelanneet joukkueet eivät tälläkään kertaa tarjonneet maalijuhlia, vaan ottelu päättyi samoihin lukemiin, kun vastaava ottelu kevätkaudella. Tällä kertaa voittajana kentältä poistui vain ÅIFK.

Kerho sai kokoon hyvä kokoonpanon ja pyrki pelaamaan omaa peliä. ÅIFK oli taas melkoisesti muuttunut kauden ensimmäisestä kohtaamisesta ja lukuisat vahvistukset olivat selvästi parantaneet joukkueen otteita.

Ensimmäisellä puoliajalla ei mainittavaa tapahtunut. Tarkkaa peliä molemmilta ja maalipaikoilla ei juhlittu. Muutamia vaarallisia erikoistilanteita nähtiin.

Toisella puoliajalla vaaratilanteita nähtiin enemmän, mutta valitettavaa Kerhon osalta oli, että näissä onnistuttiin ainoastaan kerran, ja onnistujana oli silloin kotijoukkue.

Kun 58 minuuttia oli pelattu, Kerhon puolustus joutui rikkomaan kotijoukkueen pelaajaa vaarallisessa paikassa. Seuranneesta vaparista pirteästi ottelussa esiintynyt ex-TPK Arman Palani laukoi muurin kimmokkeen kautta pallon vastustamattomasti vasempaan alanurkkaan ohi Kerho-vahti Stefan Wahlstenin.

Tämän jälkeen alkoi Kerhon painostus, kun ÅIFK pudotti ryhmitystään ja puolusti johtoaan. Valitettavasti paikoista huolimatta ei onnistuttu maalinteossa. Lähimmäksi pääsi Antti Kuhmola, kun hän pääsi kulmapotkusta puskemaan. Pallo näytti jo varmasti menevän maaliin asti, mutta aivan viime hetkillä ÅIFKn maalivahti ehti jalkoineen väliin ja esti maalin synnyn.

Ottelun tulos varmisti kotijoukkueen sarjapaikan. Kerhon sarjapaikka kuitenkin varmistui myös myöhemmin, koska muut tulokset kierroksella olivat suotuisat. Olisihan se kuitenkin ollut mukavampaa varmistaa paikka itse voittamalla.

Viimeistä viedään ensi lauantaina, kun Kupittaa 5:lle saapuu vieraaksi Salon Wilpas. Silloin yritetään päättää kausi voitolla ja hyvällä fiiliksellä!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi