12
LOK
16.00
TPK Edustus, Kolmonen

TPK - Wilpas  

Kupittaa 5 KHT

Kauden viimeinen koitos

TPK – Wilpas, Lauantaina 12.10 klo 16:00, Kupittaa 5

Kerhon kauden viimeinen peli pelataan tänään lauantaina, kun vieraaksi saapuu Salon Wilpas. Peli pelataan totutusta poiketen Kupittaalla, kun Yläkentällä pelataan toinen Kolmosen päätöskierroksen ottelu.

Molemmilla joukkueilla ei ole enää pelkoa putoamisesta tai nousemisesta, joten viimeisessä pelissä pelataan oikeastaan ainoastaan lopullisesta sarjasijoituksesta. Joukkueet ovat tasapistein sarjan keskivaiheilla ja haluavat varmasti päättää kautensa positiivisesti. Lisäksi vierailijat varmasti haluavat suoriutua paremmin Kerhoa vastaan kun keväällä, jolloin Kerho haki Salosta selvän 0-4 vierasvoiton.

Toivottavasti Kerho pystyisi pelaamaan vapautuneesti ja tarjoamaan viihdyttävää peliä ja myös maaleja. Tähän on varmasti tänään oiva mahdollisuus.

Pelaajistosta kannattaa seurata nilkkaleikkauksen jälkeen ensimmäistä kertaa avaukseen palaavan Aleksi Pekosen peliä topparina. Hänen ensimmäinen kausi Kerho-paidassa jäi loukkaantumisen takia hieman lyhyeksi, mutta keväällä otteet olivat jo lupaavia. Myös elämänsä kauden pelannut Marno Lastula haluaa varmasti kasvattaa ennätysmaalimääräänsä.

Tervetuloa nauttimaan!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi