Mirko saavutti 100 sarjaottelun rajan Kerhossa
Julkaistu: 24.08.2019 00.00

Mirko saavutti 100 sarjaottelun rajan Kerhossa

Viime aikoina on mukavasti paukkunut kokeneimmilla Kerho-pelaajilla ottelurajoja. Viimeisin joka saa tasan 100 Kolmosen ottelua Kerhossa täyteen on Mirko Sillanpää, joka saavutti tämän virstanpylvään ottelussa FC Inter/2 vastaan.

Turkulaistunut helsinkiläinen on Kerhoon siirtymisensä jälkeen ottanut itseoikeutetusti paikkansa Kerhon puolustuslinjassa, jossa mies nähdään topparin tontilla lähes joka pelissä. Kehitystä on tapahtunut tasaisesti vuosittain ja voidaan puhua jo sarjan huipputopparista. Tällä kaudella mies nousi myös joukkueen kapteenistoon.

Mirko on myös todella pidetty kaveri pukukopin puolella ja joukkueen sekä kannattajien onni on, että miehen työt pitävät hänet Turun seudulla toivottavasti myös jatkossa.

- Mirko on luotettava ja hyvä joukkuepelaaja, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän on vakiinnuttanut asemansa puolustuksen johtajana ja pelastanut Kerholle useita pisteitä otteillaan. Tämän saimme jälleen Mirkon juhlaottelussa todeta. On ollut hienoa seurata, kuinka hän on juurtunut Kerhoon ja kasvanut johtohahmoksi, johon voidaan nojata, kun meidän vanhojen jalat eivät enää kanna, kapteenistoon kuuluva Jyri Sundin kuvailee Mirkoa pelaajana ja Kerholaisena.

Onnea Mirko!

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi