Kisulle 150 sarjaottelua Edustuksessa täyteen
Julkaistu: 17.08.2019 00.00

Kisulle 150 sarjaottelua Edustuksessa täyteen

Edustuksen ikoneihin kuuluva Tomi ”Kisu” Kiiski sai SoVo-ottelussa täyteen kunnioitettavan 150 ottelun rajapyykin Kolmosessa Kerhon paidassa.

Lähes vuosikymmenen Kolmosen laitapakkielittiin kuulunut Kiiski on ollut elintärkeä ja kiinteä pala Kerho-puolustusta. Näiden vuosien varrella on Kiisken palkintokaappiin löytänyt tiensä muun muassa niin Regions Cupin kuin myös lukemattomien Piiricupien kultamitalit.

Lisäksi Kerhon joukkueen ja kannattajien onni on ollut, että mies on aina halunnut edustaa nimenomaan Kerhoa, eikä ole tähyillyt korkeimmille sarjatasoille, vaikka eväitä olisi helposti riittänyt. Pelaajana vikkelänä ja nousevana laitapakkina tunnettu Kisu on myös henkilönä erittäin pidetty Kerho-yhteisössä, joten toivotaan, että ainakin toiset 150 ottelua on tulevaisuudessa luvassa Kerhon paidassa.

- Kisu on vuosia dominoinut Kerhossa omalla paikallaan ja välillä muuallakin. Joukkuekavereiden suuresti arvostama kuntoihme, jolle harvemmin sattuu heikkoja pelejä. Parhaimmat eivät ikinä tee itsestään numeroa ja sellainen Kisu ehdottomasti on, Kerhon kapteenistoon kuuluva Marno Lastula kiteyttää Kisun pelaajana ja Kerholaisena.

Onnea Kisu!

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi