TPK-2 Raporttia menneestä kaudesta
Julkaistu: 12.11.2019 00.00

TPK-2 Raporttia menneestä kaudesta

Tpk-2 lähti huiman nousukauden jälkeen hakemaan tasaisuutta otteisiinsa ja etsimään itselleen uutta identiteettiä turun piirin vitosesta. Alkukausi olikin yhtä huima kuin nousuun päättynyt kausi ja niin sanotusti siitä jatkettiin mihin oltiin jääty, kerhon kova yläkerran prässi aiheutti matsi toisensa jälkeen vaikeuksia vastustajalle kun sarjanousiat napsivat ensimmäisisistä 5 pelistä 4-1-0 tuloksen sarjataulukkoon.

Kerhon kopissa ei kuitenkaan oltu tyytyväisiä vain tähän tulokseen vaan haluttiin kehittää omaa pelaamista ja näyttää muille kuka tai mikä on TPK-2. Kopissa kävi aikamoinen supina aina matsien jälkeen ja harjoituksissa pelien jälkeen joukkueen sisäinen whatsapp-ryhmä lähes tulkoon suli kun viestiä kirjoiteltiin ryhmään taukoamatta, mitä oltais voitu tehdä paremmin ja mikä oli huonoa. positiiviset asiat toki tiedettiin ja niitä ei jääty liikaa miettimään vaan jatkuvasti yritimme kehittää omaa peliä. Sitten se alkoi, kerhon heikko kausi... ja sen putken aloitti aina yhtä hankala AKT 0-1 vieras voitolla kerhosta. Tappiokierre oli pitkä ja mielet kerho kopissa olivat maassa, eikä whattsapp ryhmäkään enää taukoamatta pärissyt. Niin kuitenkin vain kerholauma vielä käänsi vaikeudet voitoiksi kun vihdoin ja viimein voitto irtosi Fc Komaria vastaan ja sen jälkeen taas kerhon peli oli vapautunutta ja tuttua kerho sambaa alettiin taas näkemään kentällä.

Kausi vietiin kuitenkin hienosti loppuun asti ilman suurempia yllätyksiä. Joukkue sai kovia vahvistuksia ennen kautta ja kauden aikana. Loppusijoitus ensimmäisenä kautena 5-Divisioonassa kerholla tällä kertaa 5. Ja sitä lähdetään ehdottomasti ensi kaudella parantamaan!!

Kauden 2019 parhaana pelaaja palkittiin Arian Rasulzada joka tuli täksi kaudeksi mukaan rinkiin, kuitenkin alkuun hän istui vähän penkillä ja katseli pelejä sieltä puolelta, mutta sitten kun poika päästettiin irti ai että, se oli kaunista. Arian toi tänä vuonna kerhon peliin paljon, kehitti peliä ja oli mukana monissa tilanteissa. Arian tunnetaan teknisenä pelaajana joka pystyy haastamaan 1v1 tilanteissa. Kuitenkaan Arian ei ole kuin se kuuluisa Cristiano vaan häneltä myös irtoaa pallo jalasta ja vieläpä aika hyvällä tarkuudella sillä Arian syötti kauden aika 6 maalia kerholle!

#ETENEE 2020

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi