Esittely
Ottelutilastot
TPK TPK - Karhu-Futis
2020 - Futsal B-jun - P17 Futsal Ykkönen
Klo 14:50 Kupittaan Palloiluhalli 1
24
Mar

Otteluennakko


Kerhon P17 futsaljoukkueen kausi lähenee alkuaan sarjapelien merkeissä, tulevana sunnuntaina avataan pellit ja isketään Kupittaan Palloiluhallissa porilaisen Karhu-Futiksen (klo 14.50) ja paikallisen ÅIFK:n (klo 15.55) kimppuun. Kannattaa siis hiipiä lehtereille tsekkaamaan nuorison iskukyky ja sambaryhmän rytmitaju.

Jännittäviä hetkiä on siis varmasti luvassa myös katsomon puolelle eikä pelkästään tekniselle alueelle. Kuinka paljon on pitävyyttä maalivahtiduon Vertti ja Niko "Lindholm" sormenpäissä pallojen pysäyttämiseen? Pysyvätkö Jurosen kengät kasassa? Onko "Päällikkö" Nieminen edelleen lisänimensä veroinen ja svengaa kuin hirvi vastustajan alueella? Napsiiko pikakiituri Moilanen pallot maalipuiden väliin Juho "Voutilaisen" buffetpöydän veroisesta tarjoilusta? Mitä taikoja tekee pallotaikuri Leo ja onko jalkaprässikeisari Kalle ohittamaton muuri? Millaisia taktisia neronleimauksia tarjoilevat Walter, Heikki "Ice Cold" ja Luan vastustajan päänsäryksi? Kaikkeen tähän ja varmasti moneen muuhun asiaan saa vastauksen herpaantumattomalla keskittymisellä katsomossa.

Otteluraportti


Porilainen neliö piti Kerhoa näennäisen ahtaalla muutaman hetken ottelun alussa, mutta mikään ei auttanut, kun sininen vyöry latoi kolme kaappia reiluun minuuttiin. Ensin nopeassa vastahyökkäyksessä Juronen vapautti Voutilaisen maalipaikkaan, 1-0. Sitten palloa pidettiin rauhallisesti hyvää avausta hakien ja sieltähän se paikka aukesi Leolle, joka pommitti etukulmasta 2-0 taululle. Ja heti perään Moilanen röyhi katkon oikealla, napautti laukauksen, johon veskari venyi eteen, mutta irtopalloon ei enää, Walter siivosi marjan pussiin ja 3-0. Peli rauhoittui aavistuksen, Kerhon tavoite oli pitää pallo itsellä ja määritellä rytmi. Kymppi pelattu, rike noin 11m kohdalla eikä Vertti mahtanut laukaukselle mitään, sen verran maskia Otso-Pallo sai rakennettua maalin eteen. Erän loppuun vielä aavistuksen yliaktiivinen katkoyritys epäonnistui avaten 2-1 ylivoimahyökkäyksen eikä takatolpalle ehättänyt naapuri saanut palloa ohi. Tauolle siis 3-2 tilanteessa.

Toinen jakso ei tuonut mitään taktista uutuutta kentälle, porilaiset luottivat edelleen 2-2 ryhmittelyn voimaan Kerhon ollessa hieman hämillään siitä, miten tätä vastaan pitäisi pelata. Mitään suurta hätää ei toki ollutkaan. Walter petasi vetopaikan Luanille maalin eteen, mutta laukaus painui tolpan väärälle puolelle. Maaliin vaihdettu Niko "Lindholm" piti loistotorjunnallaan lukemat ennallaan ennenkuin hyökkäyspäässä mellastanut Walter pisti puolustuksen pakettiin ja tarjosi takaviistoon vetopaikan Juroselle. Lapikas lauloi pallon varmasti verkkoon ja 4-2 osuma helpotti varmasti suurinta hermoilua. Kerho jaksoi pelata suunnitelman mukaan ja liikuttaa palloa, pari hyvää maalipaikkaa saatiinkin aikaan, mutta Voutilaisen ja Moilasen yritykset eivät lisänneet maalitiliä. Omassa päässä Lindholm peitti porilaiset pyrkimykset ja näin loppuvihellyksen myötä Kerhon Urhot avasivat kauden mallikkaalla voitolla.

Tästä jäi parannuslistalle vastustajan neliön rikkominen, miten avataan peli kun naapuri pelaa jotain muuta kuin timanttia. Erityismainintana tuomarin kehut pelin jälkeen: ei yhtään poikkipuolista sanaa mistään tuomiosta ja peli näytti todellakin futsalilta. Lämmittäviä sanoja, joten samaa rataa eteenpäin!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
TPK B 03
«  Heinäkuu   »
Kategoriat