16
MAR
17.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - EBK/FS  

Samppalinnan Palloiluhalli

Ennakko TPK-EBK (powered by Familjen Kauria)

Kuten kuvassa näkyy niin suurin kysymysmerkki launtain pelistä on jaksaako K-P Koivunen roikkua mukana kokoonpanossa vai ei? Tähän päivään mennessä emme ole saaneet vielä forumasiantuntija Vasemmanlaidan analyysiä tästä asiasta ja tieto on tärkeää sillä hänen mukaan Kerhon peli elää ja kuolee Koivusen mukana.

Kerhon taustoilla on kuitenkin luotettavaa tietoa että KP on mukana mutta toivotaan ettei Vasenlaita ole hankkinut vielä parempaa tietoa.

Huumori sikseen ja asiaan. EBK on TPKn paidassakin pelanneen Eetu "Ege" Kaurian perheen rakentama futsaldynastia jota on välillä parjattu milloin mistäkin. Egen futsalinnostus on kuitenkin tarttunut hienosti Espoolaisiin ja tämä värikäs seura on kehittynyt kaikilla osa-alueilla viimekaudesta. Lauantaina tullaankin näkemään varmasti materiaaliltaan laajempi joukkue kuin viimekaudella jolloin vain heidän ykköskenttä oli vaarallinen.

Kotijoukkueellakin tilanne on hyvä sillä ainoastaan Ruotsalainen ja Fager ovat täysin pelikyvyttömiä eli todennäköisesti nähdään täysikokoonpanollinen miehiä mikä takaa sen että vauhtia varmasti löytyy.

TPK varmasti hienoinen ennakkosuosikki mutta Korhosen veljesten tähdittämä EBK ei varmasti helpolla taivu, Kerholla kuitenkin Sibakovin veljekset ovat viikon aikana taivuttaneet rautaa salilla ja varmasti haluavat taivuttaa myös vieraiden veljekset.

Näihin kaikkeen vastaukset ja vähän muutakin lauantaina Samppalinnassa klo 17 alkaen. TERVETULOA!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi