16
MAR
17.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - EBK/FS  

Samppalinnan Palloiluhalli

Kerho vakuuttavaan kotivoittoon Espoolaisista

TPK-EBK ottelun tiedot

TPK väläytteli potentiaaliaan lauantain kotimatsissa Espoon Ball Klubia vastaan. Kotijoukkue sai 3 täyttä kentällistä otteluun ja agressiivinen pelitapa väsytti Espoolaisia mitä pidemmälle ottelu eteni. Jo ensimmäinen puolisko oli selkeää kotijoukkueen hallintaa mutta viimeistely ei ollut halutulla tasolla lukuisista paikoista huolimatta. Posti hoiti maalilla vastustajan harvat tilanteet ja kun vihdoin 15 minuutin kohdalla K-P "vasenlaita7" Koivunen pääsi keskeltä pyssyttämään nuoremman Sibakovin syötöstä pallon maaliin niin peli helpottui huomattavasti henkisellä tasolla. 1-0 taukotilanne.

Toisella puoliskolla ei enää jarruteltu maalien kanssa. Kapteeni Forsstöm murjoi pallon maaliin kun vain 20 sekuntia oli kulunut toista puoliskoa. Sama mies oli asialla toistamiseen kun Kontkanen lähetti Forsströmin soolomatkalle laidalta 24 min kohdalla, komea laukaus muutti tilanteen 3-0 ja tämä alkoi taittaa vastustajan nikamia. Tässä kohtaa kotijoukkue otti myös kolmannen kentän käyttöön ja vauhti sen kuin lisääntyi. 32 min Eemeli 4-0 Hakalan syötöstä. 34 min ja Koivunen illan toinen jälleen Sibakov jr. tarjoilusta 5-0. Tässä kohtaa vastustaja aloitti lentävällä mutta Waltter Mattila ja Kontkanen iskivät tyhjiin 6-0 ja 7-0. Sen jälkeen vieraatkin saivat nollan puhki mutta heti perään S.Sibakov iski jälleen tyhjiin 8-1. 38 min ja vieraat saivat vielä toisen lohtumaalin. Loppupelin TPK kuitenkin piti palloa ja vastustaja ei enää päässyt pelaamaan lentävällä ja siinä ohessä tehtiin vielä 2 maalia. Hakala iski 10 metrisen jälkeen pallon sisään paluupallosta ja kun vielä hetki ennen loppu Forsstöm niittasi hattutempun komealla kudilla Hakalan syötöstä niin 10-2 taululle loppulukemat ja nousu jo sarjakakkoseksi.

Tasaisen hyvää suorittamista laajalla rintamalla läpi ottelun niin tasoero oli selkeä joukkueiden välillä. Välillä hieman tunteetkin kuumentuivat Espoolaisilta, mutta suuremmilta ylilyönneiltä vältyttiin kun osa vieraiden pelaajista käyttäytyi esimerkillisesti. Toki pelin jälkeiset puheet ja uhkaukset eivät kuuluu urheiluun mutta toivotaan että jäävät vain puheiden tasolle.

Kun 6 kierrosta suurimmalla osalla pelattu niin sarja on äärimmäisen tasainen ja ketään ei ole vielä päässyt karkuun. Viikon päästä jatkuu vieraspelillä kun Kerho matkustaa Kaustisille KP/V:n vieraaksi.



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi