PJK - TPK

Pirkkala LT

Maukas vierasvoitto PJK:sta

TPK kävi viime sunnuntaina kohtaamassa jo Kummeleistakin tutut Pirkkalaiset.

Kerho sai pitkästä aikaa vieraspeliin erittäin laajan pelaajiston mikä näkyikin energisenä liikkeenä. Molemmat joukkueet jaksoivat prässätä läpi ottelun. TPK siirtyi 7 min kohdalla johtoon kun KP "Vasenlaita" Koivunen pääsi laidalta karkuun ja tarjoili tyhjiin takatolpalla poseeranneelle M. Sibakoville. PJK kuittasi tasoituksen 13 min kohdalla kun kulman jälkitilanteesta pallo jäi pomppimaan pelaajien jalkoihin ja purku ei vain onnistunut. Ja kun vielä minuuttia myöhemmin lepsusti puolustettu sivuraja niin tauolle mentiin 2-1 tilanteessa.

Toinen puolisko alkoi mallikkaasti kun 20 sekunnin pallonpito aloituksesta ja Tuomas Hakala siirsi pallon takatolpalla poseeranneelle Sibakovilla. Tällä kertaa siellä oli S.Sibakov. PJK meni vielä 3-2 johtoon kun toisen kerran portti petti sivurajasta. Tästä kuitenkin 2 min ja nähtiin illan upein yksilösuoritus. Henry "Hönö" Ruotsalainen otti pallon omassa päässä ja pyöriskeli vähän jonka jälkeen hönötti vastustajan pakin ja kuljetti pallon aina maaliin asti, 3-3. Näytti jo että peli päättyy tasan mutta Kerhon ratkaisijaksi nousi kapteeni Forsström. A. Hakalalta pitkä pallo ja Joona suojasi pakin vaarattomaksi ja vasurilla viimeistely mokken puikoista, 3-4 ajassa 39.05. Vastustaja yritti vielä lopun lentävällä mutta viimeinen veto kilpistyi Koivusen jalkaan josta pallo vieri maaliin vaikka summerikin jo ehti soida. Loppulukemat 3-5 ja pisteet Turkuun.

Kahden aktiivisen joukkueen hyvävauhtinen peli ja voisi sanoa että tulos kuvasi peliä melko hyvin. Tasainen mutta ehkä aavistus Turkulaisten hallintaa, PJK tulee kyllä olemaan sarjan TOP 3:ssa jos samanlaisia otteita jatkaa.