2
MAR
17.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - Zenith  

Samppalinnan Palloiluhalli

Ennakko TPK-Zenith la 2.11 klo 17 Samppalinna

Kauden toinen kotiottelu pelataan "ikuista" Ykkösen joukkuetta ,Zenithiä vastaan. Itä-isonkirkon pojat ovat pelanneet sarjassa koko sen historian nousematta tai putoamatta kertaakaan eli tietävät varmasti miten sarjassa pelataan. Nyt kuitenkin Zenith on sarjan kakkosena karsintapaikassa liigaan kiinni mutta vain pisteen edellä viidentenä olevaa Kerhoa ja toki kausi on myös vasta alkusuoralla. Mutta tämä on tasaisen kärjen kierroksen kärkikamppailu.

Keskinäiset ottelut ovat yleensä olleet tasaisia koska molemmat joukkueet osaavat puolustaa ja myös pitää palloa. Tälläkin kertaa tuskin monen maalin eroa nähdään ja viimeistelyn on oltava astetta parempaa kuin edellisessä pelissä.

Kotijoukkueen riveistä puuttuu valitettavasti maaliruisku Koivunen ja hyvin kauden aloittanut Henry Ruotsalainen jotka ovat ulkomailla. Ville Rannikon reisi ei myöskään vielä kestä pelaamista ja myös Vuorisen valmistavissa treeneissä saama vamma estänee pelaamisen lauantaina. Ja kun vielä Eemeli Jäspi on flunssan kourissa niin isokasa avain pelaajia sivussa. Kerholla kuitenkin leveähkö rinki ja iskukykyinen joukkue saadaan jalkeille.

Joel Kontkasen jalkavamma on parantunut ja mies nähtäneen ensimmäistä kertaa kentällä tällä kaudella. Myös Jussi Ojalan työkiireet ovat helpottaneet ja mies palaa kokoonpanoon sekä Oulun pelissä loukkaantunut Waltter Mattila.

Kokoonpanossa tullaan näkemään myös 1 uusi nimi kun kuluvalla viikolla ensimmäiset futsaltreenit vetänyt Iiro Fager liittyy joukkueeseen mikäli pelipassi saadaan kuntoon. Iirolla ei ole futsalista aiempaa kokemusta mutta TPSn organisaatiosta siirtyvä nuori pelaaja näytti heti ensimmäisissä treeneissä lupaavia otteita ja varmasti vuoden vaihteen jälkeen kelpo vahvistus joukkueelle kun futsalin salat alkavat aueta.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi