2
MAR
17.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - Zenith  

Samppalinnan Palloiluhalli

Niukka tappio viimehetkillä

TPK-Zenith 1-2 ottelun tiedot

Pelin kaava oli alusta alkaen selkeä. TPK hallitsi palloa ja vieraat puolustivat tiiviistä ja yrittivät sinnitellä pitkillä palloilla. Vieraat saivat harmittomassa tilanteessa syötön katkon 5 min kohdalla ja ensimmäisestä tilanteesta myös 0-1 maalin. Kerho jatkoi kuitenkin tilanteiden luomista ja 10 min kohdalla M. Sibakov vippasi kauden avausmaalin T.Hakalan oivallisesta syötöstä.

Loput 30 min jatkettiin samalla kaavalla ja vastustajan maalivahti ja puolustajien pelastukset pitivät tilanteen tasoissa. Posti Kerhon maalilla sen sijaan joutui koskemaan palloon vain muutamia kertoja. Koska tasakentällisin ei saati palloa sisään lukuisista paikoista huolimatta niin minuutti ennen loppua päätettiin koittaa lentävällä. 1 loisto paikka saatiin mutta ei se vain mennyt sisään ka kun vielä pientä huolimattomuutta loppuun niin vastustaja iski tyhjiin 7 sekuntia ennen loppua harmittavat 1-2 loppulukemat.

Pelissä toimi kaikki osa-alueet paitsi viimeistely, toki kunnia täytyy antaa myös huippuottelun pelaanneelle vieraiden maalivahdille. Tappiosta huolimatta positiivisiä asioita löytyi paljon, vaikka avainpelaajia puuttui kentällinen niin korvaavat pelaajat osoittivat olevansa myös avainpelaajia sillä pelin taso ei laskenut. Se tulee olemaan jatkossa tärkeä asia että pelin taso säilyy pelaajista riippumatta koska poissaoloja tulee aina olemaan.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi