23
LOK
20.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - AU  

Samppalinnan Palloiluhalli

TPK-AU kotiavaus

Futsal Ykkönen saadaan käyntiin myös kotipelien osalta keskiviikkona kun paikallisvastustaja Alastarolta saapuu Samppalinnaan arkiotteluun.

Kerho saa jo huomattavasti leveämmän kokoonpanon kuin viikonlopun Oulun reissulla kun kauden avaavat myös K-P Koivunen, Joni Vuorinen, Aleksi Jokela, kapteeni Forsström sekä Eemeli Jäspi (os. Laaksonen). Näin ollen voidaan odottaa vauhdikkaita otteita kun vastustajankaan vahvuus ei yleensä ole ollut puolustaminen vaan ennemminkin aktiivinen hyökkäyspeli runsaine maaleineen. AU on sarjanousija ja viimevuosina kaatanut eri Cupeissa mm. hallitsevan mestarin KADYn sekä viimekauden pronssimitalisti SOVOn. Eli ottelu ei varmasti jätä ketään kylmäksi ja molemmat joukkueet lähtevät havittelemaan voittoa.

Pelissä nähdään myös 7 veljestä kun Kerhon riveissä häärii 2 Sibakovia ja 2 Hakalaa sekä AUn riveissä puolestaan 3 Happosta. Oman mausteensa peliin tuo myös TPKn jalkapallon puolelta tuttu vieraiden Aleksi Pekonen joka varmasti haluaa näyttää tutuille omat kykynsä.

Tervetuloa Samppalinnaan keskiviikkona klo 20:00 Liput 5/2€

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi