23
HEL
15.30
Futsal B-jun, P17 Futsal Ykkönen

Lieto P04 Punamusta - TPK TPK   

Lietohalli

P17 Futsal-ykköstä 25.1.2020!

TPK:n P17-ryhmittymä ei lähde vieläkään merta edemmäs kalaan mutta sentään kuntarajan ylittäen pistejahtiin, vastassa (taas) LiePa ja Karhu-Futis P17 Futsal-ykkösen pelikierroksen merkeissä. Viime kerralla tosiaan molemmat pöllytettiin enemmän tai vähemmän hyvien otteiden (LiePa 7-5 ja KF 5-1) siivittämänä, mutta pelit on pelattava lopputuloksen selvittämiseksi, etukäteen ei pisteitä jaeta. Sanoohan sen jo vanha sanontakin, ei saa nuolaista ennen kuin kieli on ulkona suusta.


Lietohallin parketti avautuu sininuttujen otteluille klo 10.30 ja 11.40, joten hivuttaudu uskaliaasti katsomon puolelle seuraamaan miten Kerhon nuoret urhot selviävät eteen aseteltavista haasteista. Tarkkaile siis omalta osaltasi onko pallotatsi samettia, löytyykö reisistä räjähtävää lähtönopeutta, ovatko veskareiden sormenpäät liimaa ja löytyykö maalijyvä vai onko pallo enemmän hallin päätyseinässä.

Paikalle hipsimisen sivuoireina saattaa ilmetä käsien hikoamista, odottamattomia riemunkiljahduksia sekä ylimääräisiä sydämentykytyksiä, eikä tässä viitata vaihtopenkin päädyn reaktioihin.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi