Lounais-Suomi voitokkaana poikien futsalturnauksessa Eerikkilässä
Julkaistu: 15.03.2020 00.00

Lounais-Suomi voitokkaana poikien futsalturnauksessa Eerikkilässä

Poikien futsalpelaajakehitystoiminnan toimintakausi 2019–2020 huipentui Eerikkilässä 11.–13.3.2020 järjestettyyn valtakunnalliseen pelaajakehitysturnaukseen. Kolmipäiväisenä leirinä järjestettyyn turnaukseen osallistui kuusi alueellisista pelaajakehitystapahtumista koottua joukkuetta.

Tappiotta pelanneessa Lounais-Suomen joukkueessa oli mukana myös TPK:n B-poikia edustava Leo Autere, jonka mielestä pelaajakehitystapahtuma oli monella tavalla onnistunut.

- Puitteet olivat hienot ja pelaajien taso kova. Oli kiva nähdä futsalpelaajia ympäri maata. Videoitujen pelien avulla saimme palautetta suorituksistamme sekä joukkueena että yksilötasolla, mikä auttaa eteenpäin, Leo kertoo.

Jokaisella aluejoukkueella oli kolme peliä. Lounais-Suomen ja Etelä-Suomen joukkueet voittivat molemmat kaikki pelinsä. Epävirallisen turnauksen voittajaksi julistettiin kuitenkin Etelä-Suomi paremman maalisuhteen ansiosta.

Eerikkilän tapahtuman perusteella osa pojista kutsutaan mukaan uuden U19-futsalmaajoukkueen leirille. Tulevan 2002-2003-syntyneistä pojista muodostettavan U19-maajoukkueen ensimmäiset koitokset ovat EM-karsinnat, jotka on tarkoitus pelata keväällä 2021.

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi