TPK B-jun, Harjoitusottelu

TPK - ÅIFK P15  3 - 2

Kupittaa 2

TPK - ÅIFK P15

TPK B kohtasi toistamiseen ÅIFK:n P15-joukkueen Kupittaalla. Edellinen kohtaaminen oli joulukuun alussa ja silloin ÅIFK vei ottelun selkein 5-1 numeroin.

Tässä ottelussa TPK oli kuskin paikalla ja hallitsi ottelua, mutta murtavat syötöt hyökkäyspäässä olivat heikkoja josta ÅIFK pyrki iskemään nopeilla positiivisilla tilanteenvaihdoilla TPK:n selustaan. Nopeat hyökkääjät aiheuttivat jatkuvasti ongelmia TPK:n puolustukselle, mutta oma pää pysyi puhtaana. Huolimatta 1. puoliajan huolimattomasta syöttötyöskentelystä TPK pystyi iskemään kaksi maalia ÅIFK:n verkkoon.

Toiselle puoliajalla TPK suoritti 8 vaihtoa ja edelleen hallinta pysyi kotijoukkueella. Vierasjoukkueen positiiviset tilanteenvaihdot saatiin paremmin kuriin ja TPK nosti syöttötyöskentelyn tasoa, jolla peli saatiin paremmin kontrolliin. Vierasjoukkue tästä huolimatta iski kaksi maalia TPK:n verkkoon TPK:n omista lipsahduksista. Ottelun loppuhetkillä TPK käytti hallinnan hyväkseen ja kävi tekemässä voittomaalin.

Ottelu päättyi TPK:n 3-2 (2-0) voittoon nihkeällä pelillä. Vielä on paljon töitä edessä, että kesällä peli olisi kuosissa. Uusi pelijärjestelmä vaatii vielä toistoja, että se löytyy pelaajien selkärangasta.