TPK Keltainen Mynämäellä
Julkaistu: 11.08.2020 00.00

TPK Keltainen Mynämäellä

Ottelukooste viime pelistä. Peli päättyi meidän hyväksi 7-12.

Keskiviikkona 5.8.2020 matkasimme Mynämäelle ennakkoon tiukaksi tiedettyyn peliin MynPaa vastaan. Etukäteen tiedettiin, että heidän hollantilaisvalmentajansa Tompan pelikirjan sivuilla on taktiikoita, joilla meidän puolustus puhkotaan. Eipä mitään, ajateltiin TPKn valmennuksessa, ja laitettiin luottomiehet alakertaan. Vielä erikseen painotettiin laitahyökkääjiä auttamaan puolustusta. Siinä onnistuttiin hyvin ja oli ilo katsoa, kuinka yksi sarjan parhaimmista maalintekijöistä laitettiin meidän "taskuun" ja maalivahtimme teki tarvittavat torjunnat.

Tehottomuus maalipaikoissa oli historiaa ja TPKn keskikenttä ja hyökkäys oli täyttä timanttia. Jokainen pelaaja tahtoi antaa joukkueelle kaikkensa, ja jo ennen peliä toimihenkilöt aistivat, että tänään keltainen ryhmä on iskussa, ja ottavat sarjassa ensimmäisen voittonsa. Näinhän sitten tapahtuikin erittäin hienon ja tasapainoisen esityksen jälkeen.

Erityisen hienoa oli kuunnella vanhempien kannustusta, ja kuinka sen ansiosta vieraskentästä tehtiin kotikenttä. – Valmentaja Petteri Rouhikko

Upea peli takana ja tästä jatkamme.

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi