TPK - KF Kosova

Kupittaa 1

TPK-Kosova raportti

Torstai-illan treenimatsi Kosovaa vastaan tarjoili satapäiselle yleisölle vauhdikasta futsalviihdettä. Vaikka kyseessä oli treenimatsi niin peli oli hyvin intensiivinen puolin ja toisen eikä taklauksiakaan säästelty.

Ottelu alkoi melko tasaisena ja ekan 10 min aikana Kosova sai paremmat paikat ja siirtyikin 0-1 johtoon 8 minuutin kohdalla hienolla ohjauksella. TPK pääsi kuitenkin paremmin peliin mukaan mitä pidemmälle ottelu eteni ja maalipaikkoja alkoi ilmaantua. Tasoitus 1-1 tuli puoliskon viimeisestä hyökkäyksestä kun Ojalan pitkä syöttä tavoitti Kontkasen joka tiputti Jäspille keskelle. Tällä oli "helppo" tuikata pallo alakulmaan 8 metristä.

Toinen puolisko jatkui siitä mihin eka jäi. Hienokseltaan Kerhon hallintaa mutta melko tasaista vääntöä. 26 min kohdalla Ojala ja Kontkanen pelasivat hienosti keskiviivalla yhteen ja Jogi laidalta läpi ja 2-1 alanurkkaan. Rikkeitä tuli molemmille runsaasti ja Kerho pääsi 33min kohdalla 10 metrin pilkulle. Jäspin komea yläkulma ja 3-1. Tässä kohtaa peli näytti vähän jo ratkeavan. Viimeistään Arposen ja Forsströmin 4-1 sahaus tappoi pelin 37 minuutilla. Ja kun vielä samalla minuutilla Jäspi viimeisteli hatun Nerosen antamasta kulmasta niin loppu oli muodollisuus vaikka vielä hyvällä temmolla mentiinkin puolin ja toisin.

Hieno matsi ja vaikka numerot 5-1 taululla niin Kosova ei todellakaan tule olemaan sarjassa heittopussi vaan pystyy haastamaan jokaisen joukkueen kunnolla ja löytynee keskivälin yläpuolelta jos vain yhtä laajalla nipulla pääsevät pelaamaan. Ja ryhmästä puuttui vielä muutama heidän kovin pelaaja eikä Feratikaan pelannut kuin hetken.