23
LOK
19.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

AU - TPK   

Loimaa Puistokadun liikuntahalli

Niukka tappio kärkiottelussa

Käkättimeen tuli taas Loimaalla.

Kerholla näyttää maalinteko tuottavan erityisen kovaa tuskaa Loimaalla AU:ta vastaan. Vastustajan huippu veska, tolpat/ylärimat, omat pelaajat ja tuhnut viimestelyt tuottivat vain 2 maalia ja eihän se riittänyt.

AU sai pallon kertaalleen maaliin ensimmäisellä puoliskolla ja johti tauolla 1-0.

Kerho jatkoi hallitsevana osapuolena toisella puoliskolla ja ansaittu tasoitus 22 min kohdalla kun Arponen iski Joonan syötöstä. AU meni taas johtoon kun riisto alimmalta pelaajalta ja läpi 31 min kohdalla. Pariminuutti lisää ja AU sai pallon keskiviivalla ja heidän vahva ykköskenttä syötteli hyvän kuvion ja pallo maaliin. 3-1. Kerho jatkoi tästä lentävällä ja 34 min kohdalla Arponen iski tolpan kautta kavennuksen. Pyöritys jatkui mutta ottelun ehdoton sankari, AUn maalivahti Henri Saarinen otti torjunnan ja viimeisteli tyhjiin 4-2.

AU:n ykköskenttä pyöritti peliä välillä ihan mukavasti paineesta huolimatta ja mv torjui taidolla ja välillä tuurilla. Näistä huolimatta näillä paikoilla maaleja pitäisi syntyä reilusti enemmän, mutta jos ei mene niin turha jossitella. Eikä siinä kyllä AU tulee tuolla kokoonpanolla ottamaan paljon pisteitä muiltakin ja varmasti pysyvät kärkikahinoissa pidempäänkin.

Sitten 2 viikkoa treeniä ja sitten IK Myranin vieraaksi kokeilemaan miten maalinteko siellä sujuu.

Tilastot:

Arponen 2+0

Forsström 0+1

Kontkanen 0+1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi