17
LOK
14.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - KF Kosova  

Samppalinnan Palloiluhalli

TPK-KF Kosova sarja-avaus

Huomenna lauantaina se alkaa kun TPK ja paikallisvastustaja/sarjanousija KF Kosova ottaa yhteen klo 14 Samppalinnan futsalpyhätössä.

Ottelusta tulee varmasti viihdyttävä sillä TPK pyrkii pelaamaan vauhdikasta futsalia ja tunnetusti Kosovakaan ei ole kuuluisa puolustamisesta vaan taitavista yksilöistä ja hyökkäysosaamisesta. TPK varmasti lähtee hienoisena ennakkosuosikkina koska voitti treenipelin kuukausi sitten mutta sillä ei käytännössä ole mitään tekemistä sarjapelien kanssa. Vierailta puuttui myös silloin heidän 3 avain pelaajaan joten vastus tulee olemaan huomattavasti kovempi. Kerho saa jalkeille täydet 3 kentällistä ja 2 maalivahtia joten ainakin jalkoja ja käsiä pitäisi riittää läpi ottelun.

Ensimmäiset matsit yleensä aina vaikeita kaikille kun lähdetään hakemaan asetelmia kautta varten. Kummaltakaan ei välttämättä nähdä ihan kauneimpia suorituksia vielä mutta se korvaantuu vauhdilla ja yrityksellä mikä takaa taatun viihteen.

Huomioikaa erityisjärjestelyt:

1. Halliin pääsee sisään vain kasvomaski päässä ja sitä tulee käyttää koko ottelun ajan (ei koske alle 15 vuotiaita)

2. Yleisöä voidaan ottaa vain max. 150 hlö ja osa istumapaikoista on merkattu siten että jää tyhjäksi. Osa paikoista seisomapaikkoja.

3. Pyrkikää pitämään 1-2 metrin turvavälit mahdollisuuksien mukaan ja noudattakaa hyvää hygieniaa.

4. ÄLKÄÄ tulko kipeänä paikan päälle.

5. Lipun myynti aukeaa klo 13:15 ja ennakkolippuja ei ole vaan halli täytetään saapumisjärjestyksessä. Oletuksena on että halli täyttyy koska kyseessä paikallispeli.

6. Ottelusta tulossa myös livestriimi jotta kaikki halukkaat näkevät ottelun.

7. Varatkaa mielellään tasaraha pääsymaksuun

Liput: 5/3€ (Huom! tällä kaudella ei kausikortteja koska epävarman koronatilanteen tähden kauden mahdollinen keskeytys tai peruuntuminen aiheuttaisi hankalan rahojen palautuksen. Lippujen hinnat kuitenkin pidetään maltillisina)

TERVETULOA! Käyttäydytään järkevästi niin saadaan pidettyä koko kausi katsomot avoinna.

P.S Turun paras futsalkahvio palvelee normaalisti ja hygienisesti kahvinjanoisia katsojia.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi