17
LOK
14.00
Futsal TPK, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - KF Kosova  

Samppalinnan Palloiluhalli

Voitto Sarja-avauksesta

Kausi alkoi heti paikallis derbyllä KF Kosovaa vastaan.

Kerho siirtyi jo 30 sekunnin jälkeen johtoon kun Joona "ohjasi" Arposen vedon alakulmaan. Sama kaksikko oli asialla 13 min kohdalla. Tepa puikotti tyylikkäästi laidalta läpi ja tarjoilu Joonalle takatolpalle. 2-0. Seuraava maali oli komia. T.Hakalan poikittais syöttö puoleen kenttään Tepalle joka nosti ensin pakin yli ja vielä toinen nosto mokken yli. Kameran linssi olisi hajonnut jos olisi kuvannut. 3-0 kun 18 min pelattu. Vain reilu 15 sekuntia ja Ojala viimesteli huhujen mukaan yläkulmaan T.Hakalan syötöstä. Puoliaika

Jälleen vain 30 sekuntia aloituksesta ja Kerho iski maalin. T.Hakala pyöri vimmatusti kulmassa ja sai A. Hakalan kimmonneen vedon itselleen, pyöriessään paikallaan veto lähti hyrrästä kohti maalia ja meni helpohkosti sisään. 5-0. Illan tehokolmikko alkoi jo ratkaista peliä 26 min kohdalla. Tepa syötti Tupelle ja Tupe jatkoi ykkösellä Joonalle takatolpalle josta nostoputti yläriman kautta sisään. 6-0 ja hattu Joonalle. Vieraat tulivat vielä mukaan kun 2 vastaiskua päätyi maaleihin noin 30 min kohdalla ja tilanne 6-2. Tupe kuitenkin kuittasi välittömästi Tepan kulmasta 7-2. Minuutti tästä ja vieraat tulivat vielä. Pitkä pallo omasta päästä Bujar Ahmetille, rinnalla haltuun ja sakset yläkulmaan. Ei voinut kuin taputtaa. 33 min ja 7-3. 38 min kohdalla peli ratkesi lopullisesti kun Kaivinkoneliike T.Hakala kaivoi pallon komeasti laidasta ja tarjoili Joonalle illan neljännen. 8-3. Ojala pääsi vielä 10 metrin pilkusta niittaamaan illan toisen ja ottelun loppulukemat 9-3.

Erinomainen startti kauteen ja tästä hyvä lähteä parantamaan. Makke Laaksosen johdolla oman pään varjelu oli melko hyvällä tasolla ja maalipaikkoja luotiin runsaasti ja lisämaaleja oli mahdollisuus tehdä mutta ei liikaa kerralla. Nyt vain toivotaan että päättäjät pysyy järjissään ja urheilua ei kielletä, ensiviikolla Loimaalle AU:n vieraaksi.

Illan tehot:

Tuomas "Tupe" Hakala 2+4

Joona Forsström 4+0

Teemu "Tepa" Arponen 1+3

Jussi "Jusa" Ojala 2+0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi