3
LOK
16.00
TPK Edustus, Miesten Kolmonen

TPK - ÅIFK  0 - 1

Yläkenttä KHT

Viimeistä viedään – Derby lauantaina Yläkentällä

TPK – ÅIFK, lauantaina 3.10 klo 16:00, Yläkenttä KHT

Tänä vuonna Kolmonen päättyy Kerhon osalta Derbyyn. Kyseessä on todella moniulotteinen ottelu. Ensinnäkin joukkueet jakavat tutusti pukukopin Kupittaan vanhalla puolella. Siellä yhteistyö sujuu hyvin. Lisäksi kumpikin joukkue on voittanut alkukaudella Turun seudun nousukkaat Kolmosessa, FC Inter 2 ja TPS U23. Tämä on varmasti ollut Turun suurille pienoinen pettymys. Joka tapauksessa lauantaina päätetään Turun tämän kauden paikallisesta herruudesta Kolmosessa.

ÅIFK on aina vaikea vastustaja. Heillä on mukana joukko lahjakkaita pelaajia ja vahva valmennus. He saivat kaudelle mukaansa ryhmän TuWen parhaita pelureita ja legendaarisen työmyyrän taustoihin. Myös esimerkiksi Kerhosta tutut Cuong Tran ja Arman Palani pelailevat keltamustissa. Kausi on kuitenkin ollut ehkä pienoinen pettymys, kun lauantaina pelataan kuitenkin vain keskikastin sijoituksista.

Kerhon ryhmä on vahva, mutta avauksessa on mukana kuitenkin vain neljä samaa pelaajaa kuin edellisessä EuPa-pelissä. Tämä on sitä syksyn tilannetta. Kokoonpanoon palaavat futsal treeneissä olleet Samuel Sibakov ja Jyri Sundin. Yksi avauspaikkansa säilyttäneistä on Henri Hellgren, joka pelasikin loisto-ottelun EuPaa vastaan.

Tervetuloa lauantaina Yläkentälle viimeistä kertaa tällä kaudella!

Kerho Kehrää!

Tilastot

0 - 1

ÅIFK
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi