TPK - ÅIFK  0 - 1

Yläkenttä KHT

Kerhon kausi päätökseen tappiolla

TPK – ÅIFK 0 – 1 (0-0)

Kerhon kausi Kolmosessa päättyi paikallisottelussa nihkeään tappioon. Kurinalainen ÅIFK oli vähämaalisessa ottelussa maalinverran parempi.

Ottelun panoksettomuus, sarjassa putoamisen tai nousun kannalta, näkyi ehkä hieman ottelun kulussa. Pallo liikkui molempien joukkueiden osalta enemmän keskikentällä ja puolustuksessa, kun vaarallisilla alueilla, eikä maalipaikoilla juhlittu.

Ensimmäinen puoliaika oli juuri tämän näköinen. Muutamia paikkoja kaukolaukauksilla ja erikoistilanteista, mutta maaleja ei tehty.Molemmat joukkueet pitivät vaihtelevasti palloa. Kerho ei ollut liikkeellä terävimmällä jalallaan ja syöttöhasseja tuli myös.

ÅIFK suoritti tauolla jo neljä vaihtoa ja Kerho teki kaikki viisi vaihtoaan noin tunnin kohdalla. Ennen Kerhon vaihtoja nähtiin kuitenkin ottelun ainoa maali. Kerhon pelaajat eivät olleet hereillä ja tarpeeksi lähellä ÅIFK:n Noel Jeromaata. Tämä tykitti pallon komeasti noin 20 metristä Kerhon maalin oikeaan yläkulmaan ohi Veli-Heikki Maunilan, 0-1, 55 min.

Loppukiri ja viimeinen puolituntia jäi Kerhon osalta vaisuksi. Joosu Hertsillä oli hyvä veto 16 metristä, jonka maalivahti kuitenkin hoiti kulmaksi. Kerho otti hallinnan ja yritti, mutta ottelun kuvan mukaisesti, joukkue ei päässyt paikoille. ÅIFK myös puolusti kurinalaisesti, alhaalta ja hyvin, joka vaikeutti maalipaikoille pääsemistä.

Loppulukemien myötä Kerhon sarjasijoitukseksi jäi 8. sija, tämän eriskummallisen kauden osalta. Tämä jätti myös pienen pettymyksen tunteen. Neljäs sija olisi ollut otettavissa, mutta nyt kävi näin. Kolmosen keskikasti olikin erittäin tiukka, kun ainoastaan 2 pistettä oli eroa 4. sijan ja 9. sijan välillä.

Ensi kaudella jatketaan Kolmosessa. Kerhon edustus kiittää kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2020!