26
SYY
14.00
TPK Edustus, Miesten Kolmonen

SC Wolves - TPK   0 - 0

Parainen Pajbacka nurmi

Kolmonen lähenee loppuaan – Kerho matkustaa Paraisille

SC Wolves – TPK, lauantaina 26.9. klo 14 Pajbacka

Kerholla on jäljellä vielä kolme ottelua Kolmosessa. Ensimmäiseksi kohdataan sarjajumbo SC Wolvesin vieraissa. Tässä pelissä on vähän pakkopisteiden maku.

Wolves ei ole vielä pistetiliään avannut, vaikka lähellä on oltu. Kahdessa edellisessä pelissä he ovat tehneet yhteensä 5 maalia, mutta silti ei ole pisteitä tullut. Joukkueessa on kuitenkin rutinoituneita ja osaavia pelaajia Kolmoseen. Onkin ollut vähän hämmästyttävää, että tulokset ovat olleet näin huonoja.

Kerhon edellisestä ottelusta on kulunut jo kaksi viikkoa. Pientä pelaajakatoa on, kun tunnetusti muutama pelaaja on Korona-altistumisen aiheuttamassa karanteenissa, tartunnoilta on vältytty. Onneksi materiaali on laaja ja paikalle saadaan ihan hyvä ryhmä. Penkille jää useiden satojen Kolmosen otteluiden verran kokemusta.

Lauantaina maaleja tarvitaan ja Marno Lastula on varmasti valmis vastaamaan haasteeseen. Hän on yleensä onnistunut mitä tiukempi paikka on ollut. Mukana avauksessa on myös pitkästä aikaa Tatu Lemmetty, jonka nopeatempoinen pelitapa on ollut vastustajille aina paha.

Nyt nurmelta pisteitä. Kerho Kehrää!

Tilastot
SC Wolves

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi