26
SYY
14.00
TPK Edustus, Miesten Kolmonen

SC Wolves - TPK   0 - 0

Parainen Pajbacka nurmi

Tympeä tasuri

SC Wolves - TPK 0 – 0

Kerho joutui jättämään pisteitä Paraisille, kun pelin perusasiassa eli maalinteossa ei onnistuttu. Ottelun kuva oli miltei koko pelin sama. Wolves menetti pallon syöttövirheen jälkeen ja Kerho pyrki iskemään vastaan, selustaan. Paljon sinne juostiinkin, mutta maalintekoon ei ollut taitoa.

Ensimmäisen jakson parhaat tilanteet tulivat Marno Lastulalle ja Tatu Lemmetylle. Marno pääsi jopa viidestä metristä yrittämään, mutta vähän ahtaassa tilassa ammuttu kärkkäri epäonnistui ja painui suoraan veskarin syliin. Kaikkiaan TPK loi kymmenkunta tilannetta, joista maali olisi pitänyt saada aikaiseksi. Ottelun parhaaksi pelaajaksi tehtiin Wolvesin maalilla pelannut Saku Suominen.

Toiselle jaksolla pyrittiin prässiä nostamaan. Peli pysyi kuitenkin samankaltaisena ja tasoltaan hyvin heikkona. Virheitä tehtiin läjäpäin. Holtittomia taklauksia ja luokattomia syöttöjä. Epätasaiseksi pelin aikana muuttunut nurmikin vaikeutti pelaamista.

Toisen jakson näyttävimmät tilanteet tulivat Aleksi Jokelan kaukolaukauksella, joka viuhui vain senttejä ohi ylänurkasta, sekä Henry Ruotsalaiselle. Hän oli useampaan otteeseen juoksemassa läpi. Kerholta parasta peliä esitti kuitenkin toppari Samuel Sibakov, jonka laadukkaat syötöt napsuivat parhaiten perille. Myös muutama pallollinen nousu loi hyviä tilanteita. Onnistuneeksi voi mainita myös täydet minuutit pakkina tahkonnut Aleksi Wikstedt, jonka laidalta ei ollut helppo löytää tilaa. Tietysti vahva oli myös maalinsa puhtaana pitänyt Veli-Heikki Maunila.

Piste riitti kuitenkin varmistamaan Kerhon sarjapaikan ja nyt on jäljellä kaksi ottelua, joissa panoksena on mahdollisimman hyvä sarjasijoitus. Putoamisviivan päältä on mahdollista nousta aina sarjan neljänneksi.

Seuraava peli on jo keskiviikkona klo 20.15, paikkana poikkeuksellisesti Kupittaa 2 ja vastaan tulee EuPa.

Tilastot
SC Wolves

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi