30
SYY
20.15
TPK Edustus, Miesten Kolmonen

TPK - EuPa  4 - 2

Kupittaa 2 KHT

Rästipeli keskiviikkona

TPK – EuPa, Keskiviikkona klo 20.15 Kupittaa 2

Kerhon sarjapaikka varmistui viikonvaihteessa, vaikka vielä on kaksi peliä jäljellä. Siirretty EuPa peli on ensimmäisenä, eli se pelataan keskiviikon iltapelinä Kupittaa 2:lla.

EuPalla on vielä panosta sarjassa, vaikka se onkin putoajien joukossa. Täydennysmenettely pakottaa heidät pelaamaan kauden loppuun täydellä vauhdilla.

Kerhon edellinen ottelu SC Wolvesia vastaan päättyi tasapelipettymykseen, vaikka maalitilanteita luotiin miltei liukuhihnalta. Nyt niitä maaleja kaivataan. Toisaalta nyt voi pelata vapautuneesti ja kokoonpanokin näyttää siltä, että lauantaina päätösottelussa pelaa käytännössä toinen ryhmä, kuin EuPa-pelin avaus. Mielenkiintoista, kun syksyllä näitä pelaajia riittää!

Mukana avauksessa ovat ainakin SC Wolves pelissä vaihdosta pelannut Robert Nygård sekä yksi Kolmosen varmimmista pakeista Tomi Kiiski. Mukana on myös juoksuvoimainen Tatu Lemmetty ja hetken poissa ollut Henri Hellgren. Myös TPK:n maalipörssin kärkinimi Joona Forsström on listoilla. Muutama pelaaja on mukana Futsalin touhussa nyt viikolla ja palaavat taas lauantain ÅIFK peliin.

Tervetuloa seuraamaan iltakamppailu Kupittaalle! Kerho Kehrää!

Tilastot

4 - 2

EuPa
(1-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi