Futsal-toimintaa!
Julkaistu: 21.02.2020 00.00

Futsal-toimintaa!

Kerhon P17-pojista koottu viiden hengen iskujoukko osallistui Länsi-Suomen futsalpelaajakehitysleireille Liedossa 24.1.ja 12.2. Kyseessä on siis Palloliiton organisoima futsal-toiminta target-ryhmänä 02/03-syntyneet pojat ja pelaajien kehityksen lisäksi haussa on siis pelureita U19-maajoukkueeseen asti. Paikalla oli kolmisenkymmentä pelimiestä Länsi-Suomen eri joukkueista, mm. ÅIFK, LoPS, AU ja LiePa. Valmennuksesta vastasivat Sauli Maunu ja Tomi Tuominen seuravalmentajan avustamina, maalivahteja höykytti Marko Laaksonen apureineen.

Kerhon sinipaitaisista nuorista Leo Autere nappasi itselleen paikan Eerikkilässä maaliskuussa järjestettävälle pelaajakehitysleirille, Juho Veijalainen ja Walter Rantapere pitävät varapaikkoja hallussaan ja esteiden sattuessa ovat valmiina astelemaan parketille. Vinski Moilanen ja Vertti Laakso keräsivät tapahtumista hyvää kokemusta ja varmasti hyödyntävät tätä tulevissa peleissä. Mainio suoritus ja taitojen osoitus kaikilta, odotamme lisää uutisia vesi kielellä!

Ensi vuonna vastaaviin tapahtumiin samoihin aikoihin taitojaan pääsevät näyttämään 03/04-syntyneet pelaajat, joten tie huipulle on auki myös uusille kokelaille. Tottakai panostus futsaliin jatkuu myös Kerhon osalta: TPK:lla on tarkoitus jatkaa U19-joukkueen kanssa futsalin harjoittelua myös ensi kesän aikana, kaikki halukkaat pelimiehet ovat tervetulleita joukkueeseen.

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi