TPK Valkoinen 2006 päätti kauden sarjakakkosena
Julkaistu: 10.10.2021 00.00

Lauantaina 9.10.2021 pelattiin TPK Valkoisten syksyn viimeinen sarjapeli, ja vastaan asteli TuNL/07 sininen.
Peli lähti TPK:n osalta aika vauhdikkaasti liikkeelle, mutta vaikka maalipaikkaan päästi heti ottelun alussa, saatiin maalia odottaa 10 minuutille asti.
Sen jälkeen niitä sitten tulikin tasaiseen tahtiin, eli ensimmäisen puoliajan päättyessä tilanne oli TPK:lle jo 0-3.

Toinen puoliaika jatkui samaan tapaan, ja kun toista puoliaikaa oli pelattu 5 min, oli tilanne TPK:lle jo 0-5.
Tässä kohtaa vastustaja sai hetkeksi uuden vaihteen päälle, ja teki vaparista ja vastahyökkäyksestä kaksi maalia perätysten.
TPK Valkoinen sai kuitenkin pelin välittömästi takaisin haltuun, ja niittasi vielä pari lisäosumaa.
Lopputulos siis TPK Valkoiselle 2-7.

Pojat pelasivat koko syksyn hienosti, ja sijoittuivat sarjassa toiseksi.
Valmentajat olivat siis syystäkin todella tyytyväisiä poikien esityksiin.

Nyt on vuorossa hieman taukoa peleistä, ja talvi treenataan kuviot kuntoon niin, että keväällä sarjan alkaessa ollaan taas iskussa.