27
MAR
17.00
Futsal U19, P19 Futsal-Liiga

LoPS YJ - TPK   

Hirvihovin liikuntahalli

Tylyt loppuluvut Loimaalta

Noh, eipä jäänyt Loimaan retkestä paljoa kerrottavaa jälkipolville, siksi tylyt numerot LoPS pääsi junttaamaan taululle. 14 kassia omiin on paljon varsinkin kun itse ei tee yhtään.

Vain seitsemän kenttäpelaajan voimin liikkeellä ollut Kerho ei löytänyt konsteja estää nopeita 2-1 vastahyökkäyksiä eikä tapoja pistää palloa maaliin. Paikkoja oli kyllä kolmen viiden maalin verran, mutta naapurin veskari ja uhrautuvasti liukuneet pakit pitivät pallon toispual maaliviivaa. Lopussa toki alkoi jalka painaa ja ehkä terävin puolustusintokin oli jo karannut selvien lukemien edessä, joten siinä se syväluotaava analyysi, mitään poisottamatta LoPSin loppuun asti kestäneestä todella aggressiivisesta hyökkäyssuunnan pelaamisesta, erittäin vahvaa tulkintaa. Ottelun parhaana pelaajana Kerhon riveistä palkittu Juho Veijalainen totesi abaut samaa: merkkaminen pikkukentällä on armotonta, jos se unohtuu niin huonosti käy, jalkojen pitää kantaa koko 40 minuuttia, jotta vihulainen pidetään kurissa. Kenenkään kentällä olleista ei silti kannata päätään puskaan pistää, tää on pelin luonne ja nimi.

Pyttykerhoon tänään:

???????????? Juho: varmaa peruspelaamista ja erinomaista puolustustyöskentelyä

  1. ???????? Juronen: melkoisia taistelusuoritteita, joskin myös maistuvia jalkakyniä

????Eetu: ennakkoluulotonta röyhimistä

Mitäs tästä nyt sitten muuta kuin treeniviikon kautta kohti ensi sunnuntain koitosta, jossa Samppikseen tulee HIFK. Nyt on kasvojen pesun ja kunnian palautuksen paikka!

#kerhokehrää #thisisfutsal

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi