Tuplaviikonlopun otteluraportit
Julkaistu: 27.11.2020 00.00

Niukka 1-1 tasuri Tervareita vastaan.

Hyvätasoinen matsi jossa Kerholla oli kaikki avaimet voittoon lukuisten maalipaikkojen myötä mutta heikko viimeistely ja vastustajan hyvä maalivahti sekä puolustusasenne estivät lisäosumat. Ja kun vastustajakin sai kertaalleen rouhittua pallon sisään niin harmittava tasapeli. Kerhon ainokaisen viimeisteli Fager komealla ohjauksella Rannikon vedosta.

1-1 lukemista huolimatta peli oli laadultaan huippuluokkaa Ykköseen kun molemmilla joukkueilla taitoa ja taktista liikettä.

TPK-VehU

Sunnuntain suoritus palkittiin 3 pisteellä.

Eilinen harmittava tasuri saatiin pyyhittyä mielestä kun Tampereeeelaaasista VehU FS :ta irtosi selkeä 6-2 voitto.

Kerho sai unelmastartin kun jo ensimmäisessä vaihdossa 22 sekunnin jälkeen Sibakov (1+1) spurttasi pystyyn ja iski Koivusen (1+1) ovelasta oman pään sivurajasta pallon verkkoon. 12 min kohdalla Sibakov puolestaan tarjoili oikeasta kulmasta pallon takatolpalle josta Sundin (1+1) siirsi pallon tyhjiin.

Minuutti tästä ja VehU kavensi laittamalla pallon tyhjiin kun kotijoukkue nosti maalivahdin hetkellisesti ylös. 17 min kohdalla T.Hakala 2+0 katkaisi syötön ja kiersi mokken ja sujautti pallon verkkoon 3-1 taukolukemiksi.

Toinen puolisko alkoi jälleen salamana kun Sundin rouhi pallon 6 rajalla Jäspille (1+0) joka kiersi mokken ja ujutti pallon lähes nollakulmasta maaliin. 4-1 21 min. Vieraat kavensivat vielä 4-2 28 min kohdalla terävällä vastaiskulla. Vain minuutti tästä ja Koivunen avasi vihdoin kauden maalihanat 27. paikastaan. Komea keskialueen hyrrä ja tyylikäs nosto puolittaisen läpiajon jälkeen. 1 maailman suurimmista apinalaumoista putosi Samppalinnan lattialle KPn hartioilta.5-2. T.Hakala jatkoi vielä Laaksosen pitkän heiton yli maalivahdin ja sinetöi loppulukemat 6-2 35 min kohdalla kun VehU ei enää lentävälläkään saanut kavennusta aikaiseksi muutamasta hyvästä paikasta huolimatta.

5 vuotta sitten kun joukkueet kohtasivat Ykkösen nousukarsinnoissa niin Kerho oli askeleen edellä, molemmat ovat menneet selkeästi tuosta ajasta reilusti eteenpäin mutta yhtä paljon eli Kerho oli edelleen askeleen edellä kaikessa ja tulos sen mukainen. Mutta eivät he vahingossa ole alkukauden pisteitä saaneet ainakaan tämän ottelun perusteella vaan hyvää tekemistä aika ajoin.

Voitolla noustiin mukavasti kärjen tuntumaan ja valmiina iskemään viikon päästä lauantaina Espoossa kun vastaan asettuu EBK