Julkaistu: 04.01.2021 00.00

Vaatetilaus

Vaatetilaus

Hei TPK 09/10,

Aika tehdä ensimmäinen yhteinen varustetilaus.

Ensimmäisen paketin tilaamme joukkueen kautta että saadaan kaikille samanlaiset varusteet samaan aikaan. Ohessa varusteista kuvat. Valkoinen pelipaita puuttuu kuvasta, mutta se on Stadium omaa mallistoa. Jatkossa lisävarusteet saa tilata itse tarpeen mukaan (paitsi pelipaitoja) Stadium sivujen kautta.

************************************************************************

Stadium terveiset:

Stadium Team Sales

Yksityishenkilönä toivotamme sinut tervetulleeksi ostoksille stadium.fi sivustolle, jonka kautta sinun on mahdollisuus ostaa seurasi seuramalliston treenituotteita. Mikäli haluat tehdä tilauksen seurana tai joukkuevastaavana löydät lisätietoa täältä.

Jos et löydä urheiluseuraasi stadium.fi sivustolta johtuu se mitä todennäköisimmin siitä, että seurasi mallisto sisältää tuotteita, jotka tilataan tavarantoimittajalta. Ota siinä tapauksessa yhteyttä joukkuevastaavaan, joka auttaa sinua tilauksen kanssa.

Kun tilaat seuramalliston tuotteita stadium.fi sivustolla tulemme lisäämään 3 arkipäivää stadium.fi verkkokaupan tavalliseen toimitusaikaan muokataksemme tilatut tuotteesi. Voit valita tilauksen toimituksen kotiin, lähimpään PostNordin/Matkahuollon noutopisteeseen tai lähimpään Stadium-myymälään (ei Stadium Outlet).

Stadiumin missio on innostaa kaikkia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan. Tämän pohjalta Stadium Team Sales on tehnyt jo vuosia työtä urheiluseurojen hyväksi tarjoamalla parasta palvelua, laajimman valikoiman, isoimman bonuksen ja parhaimmat hinnat niin monelle kuin mahdollista.

Teamhinnat

Meille kaikki urheiluseurat ovat samanarvoisia, koosta riippumatta. Tarjoamalla samat Teamhinnat kaikille seuroille ilman volyymivaatimuksia helpotamme kaikkien elämää. Urheiluseurojen vapaaehtoistyötä tekevät valmentajat ja ohjaajat ovat sankareitamme. Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaminen nuorisolle on korvaamatonta. Siksi pudotamme hinnat niin alhaisiksi kuin vain mahdollista.

Uutta

Kevään 2020 aikana tulee Stadium Team Sales-palvelu muuttumaan helpommaksi, nopeammaksi ja luotettavammaksi – yksinkertaisesti entistä paremmaksi. Kiitos tehokkaamman tilausten käsittelyn, uudistetun painatuspalvelun sekä oman varastomme laajemman valikoiman voimme keskittyä entistä enemmän missiomme toteuttamiseen – yhteistyössä urheiluseurojen kanssa innostaa yhä useampia ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan.
Olemme myös tehostaneet asiakaspalveluamme uudella asiakaspalveluyksiköllä, joka palvelee seurojen edustajia tarjoten nopeaa apua esimerkiksi tilauksia ja toimituksia koskeviin kysymyksiin. Näin Team Sales-myyjämme voivat keskittyä yhä paremman yhteistyön kehittämiseen urheiluseurojen kanssa.

Asiakaspalvelu

Team Sales myyjiemme lisäksi teitä palvele asiakaspalvelutiimimme, joka vastaa kysymyksiin koskien uutta kotisivua, tilauksia, käyttäjätunnuksia jne.

Puhelin 020-14410809
Puhelinpalvelumme avoinna ma-pe 11.00-16.00
(suljettu lounaan ajan klo 13.00-14.00)

Tue seuraasi

Lisäbonusta seuralle!

Tiesitkö, että seura voi saada 3% lisäbonusta, kun sen tukijat tekevät ostoksia Stadiumilla Stadium Member-jäsenenä?

Seuranne jäsenillä perheineen sekä kenellä tahansa Stadium kortin haltijalla on mahdollisuus kerryttää lisäbonusta seurallenne tehdessään ostoksia Stadium.fi sivustolla tai Stadium-myymälöissä. Edellytyksenä lisäbonuksen kerryttämiseen on Stadium Member-jäsenyys, joka on täysin ilmainen. Stadium Member-jäseneksi voi rekisteröityä helposti Stadium.fi sivustolla tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Tukeakseen seuraa tulee rekisteröityneen Stadium Member-jäsenen kirjautua Stadium.fi sivustolle ja Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla, valita mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea. Stadium Member-jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Stadium Member-jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3% lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Valitessaan useamman seuran/joukkueen, Stadium jäsenen kerryttämä lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken. Stadium jäsen voi myös halutessaan lahjoittaa oman vuosibonuksensa tukemalleen seuralle/joukkueelle Omilla sivuilla, "Tue seuraasi"-välilehden alla.

Kutsu kaikki seuran jäsenet ja tukijat kerryttämään lisäbonusta seurallenne saadaksenne kaiken hyödyn irti yhteistyöstänne Stadiumin kanssa!

Stadium.fi sivustolle

*********************************************************************************

Ensimmäinen askel tilaukseen on vastata kyselyyn. Linkki kyselyyn löytyy alhaalta. Kyselyn jälkeen maksetaan joukkueen tilille varustepaketti 15.01.2021 mennessä. Muistakaa laittaa maksun yhteydessä lapsen etu- ja sukunimi viestikenttään.

Lisämaksulla saa nimikirjaimet treenitakkiin 3,50€/kpl. Siinä tapauksessa lisäätte varustepaketin hintaan +3,50€ ja kirjoitatte "nimikirjaimet" kenttään haluamanne kirjaimet (Esim. MM, Mikko Malli). Sortseihin ei saa nimikirjaimia.

!Kaudella 2019-2020 (TPK Keltainen 08/09/10) pelanneet pelaajat vastaavat kyselyyn, mutta varustemaksua ei suoriteta. Viime kauden peruutettujen menojen takia kassaan jäi rahaa, joten varusteet maksetaan viime kauden varoista vanhoille pelaajille!

*********************************************************************************

Seuralla on varastossa TPK tuubihuiveja 5€/kpl. Jos joku haluaa näitä tilata, viestiä joukkueenjohtajalle Niina Mäkiselle. Tuubihuivin maksu suoritetaan joukkueen tilille ja viestikenttään lapsen "koko nimi ja tuubihuivi".

*********************************************************************************

TPK maskit on tilattu hintaan 6,50€/kpl. Maksu suoritetaan joukkueen tilille 31.01.2021 mennessä. Viestikenttään lapsen "koko nimi ja maski".

*********************************************************************************

Jos tulee kysyttävää, olkaa yhteydessä.

Linkki tilauslomakkeeseen





Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi