TPK 09/10 pelasi kahdella kokoonpanolla tiistaina 8.6.
Julkaistu: 10.06.2021 00.00

TPK 09/10 pelasi kahdella kokoonpanolla tiistaina 8.6.

Tiistai-iltana 8.6. TPK09/10-joukkueella oli kaksi peliä: TPK pelasi kotipelin SalPaa vastaan Pansion Kisapuistossa. Valkoiset taas kävivät Peimari Utd:n vieraina Sauvossa. Molemmissa peleissä jouduttiin taipumaan vastustajille.

- Eka puolikas oli vastustajan näytöstä, mutta toisella puolikkaalla pääsimme hyvin peliin mukaan ja siitä ekat kahdeksan minuuttia olivat meiltä hyvää taistelua. Myös viimeiset viisi minuuttia olivat hyviä. Jos olisimme pelanneet näin koko pelin, olisimme taistelleet voitosta. Erityismaininta meidän molemmille maalivahdeille, jotka olivat aivan huikeita tänään. Oli todella mukava huomata, kuinka pelaajat vetivät ihan loppuun asti täysillä, vaikka meillä oli vain yksi vaihtomies. Lähellä oltiin maalintekoa, mutta tänään ei saatu palloa sisään, kertaili valmentaja Petteri Rouhikko peli-illan tunnelmia Sauvosta.

Pansiossa (kuva) vettä tuli ajoittain reippaasti ja ukkonen jyrisi. Toinen erä oli sielläkin omilta hieno esitys, mutta tällä kertaa se ei riittänyt ja peli päättyi lopulta 5-9.

Ukkosen keskus kiersi onneksi Pansion, eikä peliä tarvinnut keskeyttää. Sen sijaan samanaikaisesti pidetyt joukkueemme tiistai-illan treenit Teräsrautelassa jouduttiin keskeyttämään.

Seuran uusimmat