TPK Sininen 2006 nappasi syyskierroksella kakkospaikan
Julkaistu: 12.10.2021 00.00

Aleksis Kiven päivänä - sunnuntaina 10.10.2021 - päästiin viimeistä kertaa irti sarjapelien muodossa TPK Sinisten osalta, kun vastaan saapui KSF Kemiöstä.

Tällä kertaan aiempien pelien tapaista nopeaa maalia ei syntynyt.
Ensimmäinen 10-minuuttinen oli tasaista tarkkailua, mutta ensimmäisten vaihtojen jälkeen pelinhallinta siirtyi vahvasti TPK:lle, ja saimme muutamia hyviä paikkoja luotua.
KSF yritti tulla nopeilla vastahyökkäyksillä läpi, mutta tilanteet pysähtyivät TPK Sinisen hyvin pelanneeseen puolustuslinjaan.
Tauolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Tauolla pelaajien kanssa sovittiin, että pidetään tämä taso. Ja sen poijjaat myös teki.
50 min jälkeen alkoi tapahtua; Ensin kulmapotkusta 1-0, hetkeä myöhemmin vaparin jatkosta 2-0, ja näiden jälkeen peli vapautui entisestään.
Ensimmäisestä maalista oli kulunut vain 20min, kun TPK Sininen johti peliä jo 6-0.
Vastustaja sai puolivahingossa vielä yhden maalipaikan, mutta eivät onnistuneet vetämään sisään.
Näin ollen TPK Sininen päätti syyskierroksen sarjan 6-0 voittoon.

Valmennuksen mielestä tämä oli ehkä paras peli tällä kaudella. Pallo liikkui, linjojen välit oli koko pelin hyvin kasassa, ja hyökkäyksiä tuli rakennettua niin laidasta kuin keskeltä.
Maltti pelata joukkueena, vaikka peli repesi, oli ihailtavaa.
"Erityisen tyytyväinen olen henkilökohtaisesti siihen, että erikoistilanteissa saatiin aikaan vastustajille kaaosta, ja nyt myös se kaaos tuotti maalejakin", totesi valmentaja Petri.
Tästä hyvä jatkaa kohti kauden päätösturnausta Ahvenanmaalle, ja sen jälkeen aloitetaankin valmistautuminen ensi kauteen.