Makke palaa Kerhon riveihin
Julkaistu: 14.09.2020 00.00

Makke palaa Kerhon riveihin

Viime sunnuntaina törmättiin Marko "Makke" Laaksoseen iltalenkillä ja samalla viimeisteltiin sopimus kuntoon mikä takaa Makken paluun juurilleen TPKn riveihin.

Pelaamisen lisäksi sopimus kattaa edustuksen sekä U-19 joukkueen maalivahtivalmennuksen.

"Makken paluu ja rooli on loistava ja tärkeä palanen strategiassa viedä futsaltoimintaa eteenpäin seurassa. Pelivuosia on jäljellä vielä useita ja samalla saadaan kokemusta ja tietoa enemmän mitä muilla pelaajilla yhteensä, niin ei voi kuin myhäillä" toteaa manageri Vainio.

Makken mietteet tuoreeltaan:

"On hienoa palata niin sanotusti kotiin etenkin kun huomannut positiivisia singnaaleja joukkueesta ja seurasta futsalin saralla. Ykkösen joukkueet ovat kaikki uusia minulle joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Pyrin pysymään kunnossa ja auttamaan joukkuetta ja seuraa kehittymään mahdollisimman paljon futsalin saralla. Ja hienoa päästä pitkän reissaamisen jälkeen hyvän ystäväni Samppiksen pihkalattian ääreen taas torjumaan, ja samalla kotiyleisön eteen. Nähdään peleissä!"

Näillä uutisilla hyvä lähteä viikonlopun viettoon ja aloittaa valmistautuminen kauteen todenteolla kun vajaa 2 kk sarjan alkuun. 17.10 la Samppalinnassa klo 14 TPK-Kosova paikallisderby.

Seuran uusimmat