Futsalin täyteinen viikonloppu edessä
Julkaistu: 20.11.2020 00.00

Futsalin täyteinen viikonloppu edessä

Viikonloppuna Samppalinnassa nähdään peräti 3 Kerhon ottelua kun Edustus kohtaa lauantaina Oulun Tervarit ja sunnuntaina VehU:n Tampereelta. Tämän lisäksi U19 liigajoukkue kohtaa lauantaina Liedon Edustuksen ottelun jälkeen. Luvassa siis tosifanin aikainen joulu.

Kerholla on jälleen positiivinen kokoonpano ongelma kun ainoastaan Kontkanen on nilkkavamman tähden poissa kokoonpanosta ja tästä huolimatta valmennus joutuu jättämään molemmista otteluista kentällisen verran pelaajia ulos. Jalkoja pitäisi siis löytyä molempiin otteluihin riittävästi.

Lauantain Tervarit peli on ennakkoon kovempi sillä Oululaiset johtaa sarjaa ja muutenkin TPK-Tervarit ottelut ovat olleet läpi historian vauhdikkaita ja kuumia. Molemmat joukkueet ovat samanlaisessa tilanteessa sillä takavuosina oltiin aina Liigassa kärkikahinoissa vastakkain mutta nyt uudelleen rakennus ja uusi nousu kohti huippua molemmilla työn alla. Viime kaudella molemmat voittivat kotiottelunsa ja eiköhän tälläkin kaudella tasaisia vääntöjä ole luvassa. Molemmilla on huippu veskarit, teräviä yksilöitä ja taktinen osaaminen korkealla niin varmasti nähdään 1 Ykkösen laadukkaimmista futsalotteluista mitä sarja voi tarjota.


Sunnuntain VehU peli myös mielenkiintoinen sillä nousijajoukkue on osoittanut kuuluvansa Ykköseen ja napsinut jo mukavasti pisteitä ja majailevat 4 sijalla 3 pistettä Kerhon edellä, toki heillä 3 peliä enemmän pelattuna. Lisämausteen tuo myös se että Kerhon noustessa Ykköseen 5 vuotta sitten, juuri VehU oli se karsinta vastus jonka TPK niukasti voitti ja nousi heidän nenän edestä ylemmäs. Vaikka "rikos" on jo vanhentunut niin siellä varmasti hieman haluja näpäyttää takaisin. Varmasti siis tästäkin saadaan hyvä matsi aikaiseksi, VehU:lla pieni etulyöntiasema kun heillä ei ole lauantaina peliä ja pääsevät tuoreilla jaloilla liikkeelle mutta kuten jo aiemmin todettiin niin Kerhollakin paljon äijä käytössä viikonlopun peleissä niin varmasti bensaa rittää vielä sunnuntainakin kunnon taistoon.

Ja Lauantaina siis vielä edustuksen pelin jälkeen U19 Liigan paikallistaisto kun TPK ja Lieto kohtaavat sarjan toisessa ottelussa. Eli kannattaa jäädä hieman pidemmäksi aikaa Samppikseen kannustamaan sinisiä.

TPK-Tervarit klo 17:15 la 21.11 + TPK-Lieto klo 20 (U19 Liiga)

TPK-VehU kl 17:15 su 22.11

@Samppalinnan palloiluhalli

Muistakaa vain maski päässä sisään. Pitäkää turvavälit ja huolehtikaa hygieniasta. Liput 5/3€. Suosikaa tasarahaa. Myös korttimaksumahdollisuus.

Futsalkahvila palvelee normaalisti.

TERVETULOA!

Seuran uusimmat