EBK-TPK raportti
Julkaistu: 29.11.2020 00.00

EBK FS ja Kerho väänsivät tasaisen ottelun Espoon illassa jonka voittaja ratkesi vasta minuutti ennen loppua. Iso ja liukas kentää sekä vetäytyvä ja vaarallisesti vastaan iskevä vastustaja teki Kerhon pelistä erittäin vaikeaa etenkin ensimmäisellä puoliskolla jossa pallottoman liike puuttui lähes täysin ja helppojen harhasyöttöjen määrä oli aivan ylisuuri. Toiselle puoliskolle näihin saatiin kuitenkin selkeä parannus ja nihkeä ottelu kääntyin lopulta Kerhon niukkaan voittoon.

EBK aloitti 8 min kohdalla maalinteon kulmasta noin 9 metristä keskeltä tulleella vedolla. 11min kohdalla Arponen (1+1) pääsi kuittamaan tasoituksen 1-1. Marttilan (0+1) nopea avausheitto maalilta Tepalle joka sai melko rauhassa steppailla kymmenessä metrissä hetken ja pieni käännös ja veto oikeaan alakulmaan. 2 min myöhemmin EBK meni taas johtoon kun sivurajasta pallo tolppaan ja paluu pallo kahden tolpan kautta sisään. Jakson loppuhetkillä Kerho yritti vielä kovasti tasoitusta mutta sivurajan jälkeen menetys ja vastustaja läpiajoon ja 3-1 taukotulos.

26min kohdalla Kerhon takaa-ajo alkoi kun T.Hakala (2+0) ja Forsström (1+2) sahasivat 6 metrissä toisilleen ja Tupe iski pallon verkkoon, 3-2. Kolme minuuttia lisää ja tasoitus 3-3. Tepa tarjoili Joonalla vastustajan pakan keskelle joka tiputti hyvän juoksun tehneelle Tupelle joka taas siirsi pallon helposti verkkoon läheltä. NYT MENNÄÄN JA OHI! Ja vielä mitä, 32 min pelattu ja vastutaja pääsi 3v2 vastaiskuun ja tehokas viimeistely keskeltä suoraan syötöstä 6 metrin kohdalta. 4-3. EBK:lla virhetili täyttyi ja 35min kohdalla pallo vietiin 10m pilkulle. Jäspi (1+0) pallon taakse ja komea laukaus yläkulmaan. 4-4. Hetkeä myöhemmin toinen pilkku mutta sitä Emppu ei saanut verkkoon. Tasuri alkoi jo häämöttää kunnes Tepa ja Joona pääsivät maalin edessä vapaasti syöttelemään 3 kertaa toisilleen poikittain ja Joona sai lopulta pallon helposti maaliin. Kellossa 38:40 ja 4-5. Kotijoukkue yritti lopun lentävällä mutta Marttila torjui yhden laukauksen varmasti joka tuli maalia kohti. Ei todellakaan helppo voitto mutta riemu oli suuri loppuvihellyksen jälkeen.

Tärkeä voitto sillä sarjan kärkiviisikko 2 pisteen sisällä ja tässä ryhmässä myös Kerho.

Viikonpäästä jatkuu sunnuntaina kun 6.12 itsenäisyyspäivän vääntö Samppalinnassa klo 14. Vastassa SC Riverball Joensuusta. Tervetuloa!