Itsenäisyyspäivän juhlapeli sunnuntaina suljetuin ovin
Julkaistu: 06.12.2020 00.00

Itsenäisyyspäivän juhlapeli sunnuntaina suljetuin ovin

HUOMIO!!! Otteluun ei saa ottaa yleisöä eli suljetut ovet. Ottelusta luvassa kuitenkin livestriimi Monskan NäköRadion youtube-kanavalta klo 14

https://www.youtube.com/user/MonskaFIN

Lähetys on totuttuun tapaan ilmainen mutta halutessasi voit tukea joukkuetta koronasulkujen aikana haluamallasi summalla mobile payn kautta numeroon 0407220373 ja olla mukana tukemassa Turkulaista futsalia.


Kerho kohtaa siis klo 14 itsenäsyyspäivän kunniaksi SC Riverbalin Joensuusta. Vieraat pelasivat jo eilen Turussa KF Kosovaa vastaan ja ottivat niukan 2-3 voiton. Siellä on varmasti hyvä henki päällä ja myös tänään mielivät pisteitä. Nousijajoukkue on muutenkin aloittanut kauden hyvin ja ovat vain 3 pistettä Kerhoa perässä. Jokkueen pelaaja/valmentaja Maru Grönroos on tuttu kaveri kun olivat vuosi sitten huonekavereita UEFA B valmennuskurssilla manageri Vainion kanssa. Eli tietyllä tasolla toisten kuviot on tuttuja. Vieraiden riveissä myös Aleksanteri Herttuainen joka pelasi jokunen vuosi takaperin Kerhon riveissä. Mielenkiintoinen ja kova joukkue varmasti tulossa.

Kerholla edelleen sairastuvalla kolmikko Laaksonen, Kontkanen ja Koivunen. Muutoin kokoonpano näyttää hyvältä ja viimeviikon tiukasta voitosta saatu buusti on näkynyt hyvinä otteina treeneissä. Joukkue on siis varmasti valmis ja jokainen haluaa näyttää että kuuluu kentälle ja myös koko joukkueen kuuluvan sarjan kärkikahinoihin. Voitolla olisi tarjolla paikka sarjakärki AUn takana tasapisteissä MOONin kanssa.

Siis klo 14 ruudun ääreen ja nauttimaan Turun parhaasta futsalista!

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi