Kerholle murskavoitto Futsalin Ykkösessä
Julkaistu: 06.12.2020 00.00

Kerhon 3. perättäinen voitto tuli selkeillä numeroilla Joensuulaisista. Heti alusta alkaen näki että kotijoukkueella askel oli kevyempää. Maalihanat aukesi 13 min kohdalla kun Forsström (1+2) paukutti Arposen (0+2) syötöstä 1-0. Pari minuuttia myöhemmin Arponen tarjoili jälleen ja T.Hakala (4+2) tuikkasi 2-0. Tästä vain 14 sekuntia lisää ja Hakalan veljekset asialla. Tupen syöttö omasta päästä ja Aapo (2+1) ohjasi pallon sisään. 3-0 ja tauko tulos.

Peli alkoi ratketa lopullisesti kun Tupe iski Forströmin syötöistä 25 ja 27 min kohdalla 4-0 ja 5-0. Vastustaja yritti yv:llä mutta sekään ei tuottanut tulosta vaan 30 min kohdalla Sundin (1+0) riisti pallon ja pisti tyhjiin 6-0. Sen jälkeen taas 1 Hakala combo ja 7-0. 34 min kohdalla Sibakov (1+0) pommitti kaukaa Nerosen (0+1) syötöstä ja 8-0 taululle. Pari mimuuttia ennen loppua vieraat saivat pallon vihdoin maaliin hieman erikoisesti omalta kenttäpuoliskolta. Mutta se ei riittänyt vaan Duo Hakala vielä kertaalleen 10 sek ennen loppua asialla ja 9-1 lopputulos.

Kerho oli askeleen edellä läpi ottelun ja sitä myötä ero kasvoi yllättävänkin suureksi. Tuntui että vastustajalla painoi edellisen päivän tiukka vääntö ja ei enää riittänyt virtaa hyvin pelannutta Kerholaumaa vastaan. Nousu kolmannelle sijalle tasapisteisiin yhden ottelun enemmän pelanneen AS MOONin kanssa lämmitti mieltä.

Viikon päästä lauantaina Turkuun saapuu FC Rauma.