Ykkönen jatkuu livestriimillä
Julkaistu: 19.12.2020 00.00

Ykkönen jatkuu livestriimillä

Katsomot ovat suljettu ja iso osa muutakin Suomea mutta futsal ykköken jatkuu lukkojen takana tiukkien turvatoimien siivittimänä kun FC OPA Oulusta saapuu Samppalinnan matolle pyörähtelemään isäntien kanssa.

Ottelua pääsee seuraamaan MNR livestriimistä ilmaiseksi alla olevasta linkistä, voit jälleen tukea seuraa vapaaehtoisella katselumaksulla mopilepayn kautta numeroon 0407220373. Lipun hinnan päätät sinä.


Kerho joutui viime viikolla perumaan ottelunsa koronavarotoimien tähden joten joukkue on täynnä intoa ja jälleen laajalla materiaalilla. Kontkanen tekee paluun loukkaantumisen jälkeen mutta Laaksonen edelleen hieman toipilaana ja sivussa ottelusta penkin takana. Kerho saa vielä lisäksi aikaisen joululahjan kun Mikael Sibakov palaa 3:ksi otteluksi mukaan opiskelun ollessa joulutauolla. Hän on saanut koko viikon olla mukana treeneissä ja nopeasti pääsi mukaan kuvioihin ja näin varmasti yllätys ase nähin muutamiin peliin mitä saa olla mukana.

TPK voitti viimekaudella joukkueiden väliset molemmat ottelut ja lähtee varmasti ennakkosuosikkina tänäänkin. Vieraat ovat kuitenkin pelanneet hyviä otteluita tämän kauden aikana ja hieman ehkä hämää että joukkue majailee vasta sarjan toiseksi viimeisenä. Oululaisilla on kuitenkin suht taitava joukkue eli mitään ei ilmaiseksi saa mutta onnistuneella viimeistelyllä voittoon hyvät saumat.

Nyt vain joulusiivoukset alta pois ja klo 17 popparit esiin ja sohvalle katselemaan loistavaa futsalviihdettä.

Seuran uusimmat

Turun Pallokerho ry
Toimisto
Hippoksentie 6
20720 TURKU
toimisto(a)turunpallokerho.fi