Jälleen murskavoitto Futsal edustukselle
Julkaistu: 21.12.2020 00.00

Jälleen murskavoitto Futsal edustukselle

TPK tarjosi kunnon joululahjan kannattajilleen kun Turkulaiset mättivät lauantain "TV pelissä" peräti 10 maalia ja vastustaja FC OPA onnistui vain kahdesti.

Ottelu oli lähes toisinto edellisestä Riverball pelistä sillä Kerho otti selkeän kuskin paikan alusta asti ja vastustaja pyrki puolustamaan tiivistä ja iskemään välillä vastaan. Kotijoukkueen viimeistely oli kuitenkin sen verran tehokasta että lukemat alkoivat kasvaa pikkuhiljaa ja voittajasta ei oikeastaan ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Kerho pystyi painamaan peliä kovalla temmolla 3 tasavahvalla kentällisellä ja siihen Oululaiset eivät pystyneet vastaamaan tällä kertaa vaan loppu numerot 10-2 (5-1) komeilivat taululla pelin jälkeen. Tärkeä voitto jotta pysytään kärkikaksikko AU/Kiisto kannassa ja iskuetäisyydellä.

Positiivista oli että 7 eri pelaajaa pääsi maalitilastoihin ja 10 pelaajaa pisteille. Alkukaudesta kun on vaivannut hieman että vain 1 kenttä kerrallaan onnistuu tehojen valossa niin nyt siihen ainakin saatiin muutosta.

Koivunen: 2+1 + MoM

T.Hakala: 0+3

Forsström: 2+0

Jäspi: 2+0

Kontkanen: 1+1

Arponen: 1+1

S.Sibakov: 0+2

Sundin: 1+0

A.Hakala: 1+0

M.Sibakov: 0+1

Lisäksi Neronen ja Rannikko sekä maalivahdit Marttila ja Posti täydet 10 tsemppipistettä niin joulun kunniaksi kaikille jotain.

Alla vielä kooste ottelusta ja olihan isomäärä hienoja maaleja:


Nyt pieni joulutauko ja 2-3.1 Raahen ja Vaasan tuplakiertue kun vastassa kärkipään joukkueet AS Moon ja FC Kiisto.

HYVÄÄ JOULUA kaikille kannattajille ja tukijoille sekä kaikille muillekin!

KERHO KEHRÄÄ!!!

Seuran uusimmat