Ottelut jatkuvat joulutauon jälkeen
Julkaistu: 02.01.2021 00.00

Ottelut jatkuvat joulutauon jälkeen

Lokaatio: Raahe

Väkiluku: 25 000

Kohde: AS MOON, Raahen Liikuntahalli

Tehtävän kuvaus: isketään kentällisittäin vastustajan selustaan terävästi ja ryöstetään 3 pistettä jonka jälkeen vetäydytään ripeästi takaisin lähemmäs lumirajaa Vaasan korkeuteen jossa levätään ja kerätään voimia sunnuntain taistoon.

Joulutauko siis päättyy ja se tapahtuu Raahessa kulttiseura AS Moonin vieraana Keinäsen mailla. Joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäin kun Kerho on kolmantena 3 pistettä edellä mutta myös 2 peliä vähemmän pelanneena. Tämän vuoksi Raahelaiset tulevat antamaan kaikkensa jotta ero ei tästä enää kasvaisi koska sen myötä heiltä alkaisi jo kärki karkaamaan pahasti. Kerho taas ei saisi pisteitä menettää koska silloin kärkikaksikko AU ja Kiisto pääsisivät karkumatkalle. Tasuria taas ei ketään halua.

Kliseisesti sanoen varmasti tiukkaa tulee olemaan kuten tähän asti kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset. Kerho ei ole vielä kertaakaan pystynyt Raahesta riistämään pisteitä mutta siihen haetaan muutosta hanakasti. Kerho saa pohjoisen tuplaviikonlopulla laajan nipun edellisistä vuosista poiketen mikä helpoittaa tehtävää huomattavasti. Poissaoloja löytyy kun mm. kokeneet Jäspi, Koivunen ja Vuorinen eivät ole reissussa mutta täysi 14 pelaajan lista saadaan täyteen niin pienet loukkaantumisetkaan eivät pilaa reissua.

Ottelusta pitäis tulla livestriimi ja se näkyy jossain kohtaa AS MOONin Youtube-kanavalta. Linkki alta. Ottelu alkaa klo 15:00

https://youtube.com/channel/UCwxmuV9Fn3URfNOXM7amx...

Seuran uusimmat