Loppiaisen Turun Derby osa 2/2
Julkaistu: 06.01.2021 00.00

Loppiaisen Turun Derby osa 2/2

Viikonlopun tuplamatsin pöly on tuskin laskenut kun taas mennään ja mikäs mielenkiintoisempaa tapaa jatkaa kuin Turun derpy KF Kosovaa vastaan.

Valitettavasti yleisöä ei vieläkään pääse otteluun mutta ottelu tulee livestriiminä Kosovan youtube kanavalta. Linkkiä alempana. Kerho vei kauden ensimmäisen kohtaamisen selkein numeroin mutta sillon Kosovalta puuttui useita avain pelaajia joten nyt nähdään varmasti tasaisempi vääntö vaikka viimeaikaisten otteiden perusteella Kerho lähtee varmasti ennakkosuosikkini otteluun. Paikallispeleissä kuitenkin sattuu ja tapahtuu aina ja yleensä asenteella on iso merkitys ja se tasoittaa voimasuhteita. Jos Kerho saa hyvällä paineella Kosovan taiturit kuriin niin voittoon hyvät saumat mutta jos taas taiturit saavat tilaa ja hurmoksen päälle niin vaikea ottelu tulee varmasti.

Kerholla kokoonpano muuttu viikonlopulta hieman kun A.Hakala ja Kontkanen jäävät pois mutta kovan luokan paikkaajat saadaan tilalle sillä Koivunen, Vuorinen ja Ojala ovat mukana taas.

Ottelu alkaa siis klo 14:00 ja alla linkkiä jonne ottelun striimmi ilmestyy jossain kohtaa ja sen järjestää siis KF Kosova kun ovat kotijoukkue.

https://youtube.com/channel/UClDn2M5-XgGRmmB28hix2...

Seuran uusimmat