Tiivis tahti jatkuu Futsalin Ykkösessä
Julkaistu: 08.01.2021 00.00

Tiivis tahti jatkuu Futsalin Ykkösessä

Tiukka tammikuu jatkuu ja jo 4. ottelu viikon sisään lauantaina klo 14 kun Samppalinnaan saapuu sarjajumbo IK Myran Kruunupyystä. Otteluun ei edelleenkää saa ottaa yleisöä.

Kerholla alla hurja 7 ottelun voittoputki kun taas vieraat ovat voittaneet sarjassa vasta kertaalleen. Ottelun kuva on selkeä sillä Kerho tarvitsee kipeästi pisteitä jotta pysyy sarjan kärkipäässä ja Myran taas toisessa päässä sarjaa putoamiskamppailussa. Alussa näytti että vierasjoukkue ei tule sarjassa pysymään millään mutta ovat parantaneet koko ajan peliä ja vääntäneet tasaisia matseja viimeaikoina eli tälläkään kertaa ilmaisia pisteitä on turha odotella vaikka ennakkosuosikin asema kotijoukkueella onkin.

Kerhon kokoonpanossa pientä liikehdintää kun paikallisottelun huilannut Kontkanen on jälleen kokoonpanossa. Lisäksi loisto-otteita esittänyt Marttila jää tällä kertaa työkiireiden tähden pois maalin suulta mutta konkari Laaksonen alkaa olemaan pikkuhiljaa toipunut loukkaantumisesta ja pääsee taas torjuntahommiin. Jokatapauksessa hyvällä nipulla päästään hakemaan 8. voittoa putkeen ja kermaa jää vielä yli kokoonpanonkin.

Otteluun ilmainen livestriimi MNR:n Youtube kanavalla ja vapaaehtoisen "katselumaksun" voi laittaa Mopilepaylle numeroon 0407220373 ja näin tuet joukkueen toimintaa ja samalla paikkaa hieman menetettyjä lipputuloja.


Seuran uusimmat